Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy eséllyel kevesebb vagy...

Egy eséllyel kevesebb vagy van még remény?

Figyelt kérdés

Tegnap este tartottam haza kerékpárral és egy zebránál várakozva mellém állt egy sportcuccban levő lány.Füles volt a fülében.Zöld lett elindultam és a zebra közepénél visszanéztem rá,ő is nézett. 3 perc múlva a kapunkhoz értem,és mialatt kinyitottam beért a lány de nem nézett rám.Bementem a kertbe a biciklivel,de a táskám leraktam a kapuban ezért visszamentem.Mikor odaértem a kapuhoz észrevettem a lányt ahogy sétál vissza abba az irányba az utcán amerről jöttünk.Rám nézett de ahogy ránéztem én is elnézett és ment tovább.Nagyon tetszett nekem,megszólítottam volna de nem mentem utána.

Miattam fordult vissza? Vagy csak keresett valamit? Van rá esély hogy látom még valamikor?

2022. jún. 19. 21:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Minimális esély van
Nem
15 szavazat
 1/4 anonim válasza:
100%
Ha a sors úgy akarja, lehet látjátok még egymást. Én szurkolok, hátha sikerül szóba elegyedni vele:)
2022. jún. 19. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Barmi lehet, de legkozelebb szolitsd le. Nem veszitessz vele semmit
2022. jún. 19. 22:36
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 És mivel? Mit mondjak neki?
2022. jún. 20. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Barmivel ami eszedbe jut csak ne gorcsolj ra. Csak siman integess neki, ha visszainteget mar barmi kisulhet belole. Ha meg le se kakkant akkor valoszinu nem miattad ment arra
2022. jún. 21. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!