Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tippek a nyárnak csúfolt...

Tippek a nyárnak csúfolt pokol túléléséhez?

Figyelt kérdés

#pokol #b-zi nyár
2022. jún. 19. 13:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Tanulj, sportolj, pocolj a hűvösön, nézz sorozatot, kezd el az önfejlesztést.

Meglátod olyan hamar elmegy a nyár.

2022. jún. 19. 13:13
 2/12 A kérdező kommentje:
sportoljak az 50 fokban? attól még jobban melegem lesz. így is olyan mintha elevenen elégetnének a középkorban mert pogány vagyok.
2022. jún. 19. 13:15
 3/12 A kérdező kommentje:
a napon legalább 50 fok van. a fű már citromsárga, annyira kiszáradt
2022. jún. 19. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz. én is azt csinálom.
2022. jún. 19. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Megint egy nyivákolós kérdés :D

Na akkor azért láss csudát:

Otthon: éjjel szellőztess, nappal ott húzd le a redőnyt teljesen, ahonnan süt a nap. Ha este jössz meg munkából, akkor reggel zárd be az ablakokat és húzd le az összes redőnyt. Ha előbb jössz meg, onnan engedd fel a redőnyt, ahonnan már nem süt a nap, amúgy meg kapcsold be a klímát vagy ventillátort. Ha nincs, szerezd be.

Ha udvarra kell mászkálnod vagy kint kell dolgoznod, ajánlom a párakaput. Nagyon sokat számít, egy pillanat alatt felüdít!

Ha gyalogolnod kell utcán, félig nedvesen vedd fel a ruhádat, legyen rajtad könnyű kalap, kendő, napszemüveg, legyen nálad mindig víz.

Óvakodj a vízhajtó italoktól, tea, kávé módjával, alkohol lehetőleg soha, az is izzaszt mint a dög.

Ha csaphoz jutsz, a csuklódra engedj hideg vizet, rögtön jobb lesz.

Folyadékfogyasztás: minél több.

Ruházat: laza, világos színű.

S most mondd, melyikkel mondtam újat? :D Változtass amin lehet vagy tűrj, csak ne nyávogj ilyeneken!

2022. jún. 19. 13:36
 6/12 anonim ***** válasza:
35%
Sok fapados van Skandináviába.
2022. jún. 19. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Hideg sör és napkrem.. :)
2022. jún. 19. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
"A hőség ellen kétféleképpen lehet védekezni. Van az észszerű védekezés, amikor az ember UV-szemüveget hord, meg szalmakalapot, meg van az, amit én szoktam csinálni, hogy megiszok három liter sört. Tüskével."
2022. jún. 19. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
Panaszkodhatsz, hogy ez az eddigi legmelegebb nyár, vagy örülhetsz, hogy ez a hátralévõ életed leghidegebb nyara. A döntés a tiéd
2022. jún. 19. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Eddig egész visszafogott, korábban már májusban megdöglöttünk. Most is fújogat a szél, itt-ott eső van (ma is lesz), 28 fok körül mozgunk. Még korai kiégni rajta.

Medence és strand nyilván, ami segít. Ha ezeket utálod, akkor gyakrabban tusolj, használj ventilátort, igyál forró teát, egyél forró leveseket (hűteni fog a tested), szellőztess amikor lehetséges, tegyél az erkélyre mondjuk egy napernyőt ha nagyon süti a szobád/lakásod, vagy vizes törölközővel "játszadozhatsz". Mást nem nagyon tudsz csinálni, ha a légkondi nem opció.

2022. jún. 19. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!