Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Alkoholizmus ennyire nagy dolog?

Alkoholizmus ennyire nagy dolog?

Figyelt kérdés

12 év után a szüleimmel tavaly nyáron hazaköltöztünk az USA-ból. Én ott kezdtem el az iskolát és itt egyetemre járok most 1 éve.

Ott nagyon jó barátaim voltak akiket sajnáltam ott hagyni de apa itt kapott jó ajánlatot és haza is akartak jönni a szüleim. Ott nem annyira ittunk és fontos volt az egészséges életmód a barátaimmal. Olyan sok jó program lehet iváson kívül,mozi,piknik,utazás vagy akárni program és bulizni is lehet úgy is. Itt viszont ha 1 pohárral akarok csak inni akkor én vagyok a lúzer és le akarnak itatni. Egy intership programban is vagyok egy cégnél és ott is ez megy a team building szabadprogramokon. Addig isznak amíg kiütik magukat és nekem ezt nagyon undorító látni,nem tetszik. Nagyon nagy igénytelenség! Itt miért van ez? Nagyon szomorú vagyok és úgy érzem hogy nem tudok beilleszkedni:( Valami tanács? Ez itt a divat vagy én keveredtem rossz helyekre?

2022. jún. 17. 16:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Elkeseredtem:(
2022. jún. 17. 18:58
 12/13 A kérdező kommentje:

Sajnos engem is kicsit kiközösítettek a cégben ahol intership-en vagyok, mert nem megyek mindig a 2 hetente megtartott kocsmázásra :(

Volta párszor de reggelig ittak és a végén felakadt szemmel butaságokat hordtak össze. Pedig nem is mind korombeliek hanem felnőtt emberek.

Nekem ez nagyon nem tetszik,de még soha nem közösítettek ki vagy beszéltek ki ilyen miatt és ez nagyon meglepő nekem:(

2022. jún. 17. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:

SOkat iszik a magyar, de azért a többi európai ország sincs nagyon lemaradva tőlünk nyugatabbra, a keleti régi pedig még többet.

A problémádat megértem, én sem iszom, és a vállalati összejövetelek kész rémálom ilyen szempontból. De már azt szoktam, hogy a "gin tonicból" kihagyom a gint.

2022. jún. 17. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!