Szerintetek gerinctelenség lenne?
Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok.
Az unokatestvérem(18 éves f) szerelmes egy csajba.
A csaj 18 éves és alkalmi kapcsolatot szeretne velem!
Még vacillálok rajta mennyire rossz ötlet megfektetni.
Unokatesómmal nem találkozunk sűrűn, csak családi programokon találkozunk.
(csak reggel nézem meg a válaszokat, még mielőtt valaki bunkónak tartana!)
#gerinctelenség?
2022. jún. 16. 20:02
1/4 anonim válasza:
25 évesen egy 18 évest megfektetni határeset. Nem a korral van a baj, bár az még középiskolás, éppen, hogy nagykorú, 25 évesnek főleg mentalitásban szerintem kicsi. Amúgy 18 évesen már alkalmi kapcsolatot akar, mindent elmond róla. Mondjuk egy ilyennel nem járna jól az unokatesód, nem viszonozná az érzelmeit. Szerintem ne fektesd meg a kis tüzelő leánykát az unokatesód miatt, mert abból harag lenne és szívfájdalom neki. Más lenne, ha a leányka kapcsolatot szeretne, bejönnétek egymásnak, de így, hogy neked is csak arra kell engedd el inkább. Találsz másik laza erkölcsű leányzót bőven. Elvégre divat ribizlinek lenni manapság...
2/4 anonim válasza:
Ha a csajnak is bejön az unokatesód, akkor semmiképp ne. Mert úgy érzem, hogy neked ez lényegében mindegy.
Ha esélytelen a csajnál, akkor nehéz kérdés. Szerintem ekkor az lenne a tiszta, ha a csaj valami szituban nyilvánvalóvá tenné a csávónak is, hogy nem pálya. És akkor utána már szerintem nem annyira gáz.
4/4 anonim válasza:
Igen, az lenne, de felőlem azt csinálsz, amit akarsz, én nem ítéllek el, de ha unokatestvéred megutál emiatt én garantáltan nem foglak sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!