Szerintetek nem undorító gerinctelenség ez?
Találtam egy balatoni melót, ahova hugommal mentünk volna egész nyárra. Bele is egyezett, úgy volt hogy megyünk de most 2-3 hét után flegmán benyögi hogy ő nem jön, meg se tudja normálisan indokolni hogy miért csak hogy ő "nem akar egész nyáron balatonon lenni"... hozzátenném egy rohadt szar helyen lakunk, ő itt akar dolgozni. Azt hiszi fog munkát találni amikor fél éve keres diákmelót de annyira leszarja igazából hogy egy diákszövetkezethez se képes bemenni érdeklődni személyesen. Talált egy pultos munkát de azt is lemondta és még azt hiszi hogy a nyáron dolgozni fog.:D
Az a helyzet, hogy így én se tudok menni mert kétszemélyes szállás van és vinnie kell az embernek még valakit.
Tehát beetetett hetekig hogy megyünk és én már nem is kerestem más melót a nyárra, teljesen beleéltem magam most pedig csak úgy bejelenti abban a nemtörődöm stílusban hogy ő ugyan miért jönne?
Komolyan az ilyen ember hol él? Legalább bocsánatot kérne vagy valami, de nem, még én vagyok a sz@r, még neki áll feljebb hogy ideges vagyok!
És még olyanokkal gúnyolódik hogy egész nyáron kettőnk közül én fogok a négy fal között ülni stb. Meg hogy "dedós" vagyok hogy megsértődök. Hát legszívesebben odamennék és szájbaverném... inkább örüljön hogy csak meg vagyok sértődve.
Nem tudom mit csináljak, komolyan már a saját családjában sem bízhat az ember?
Ne dühöngj, inkább vond le a tanulságot, munkában nem lehet számítani senkire. Egyébként a húgod mindig ilyen flegma pitcha? Mert akkor hamvában halt ötlet volt tőled, hogy majd végigcsinál egy balatoni nyarat; nem tipudom, hogy mennyire tudsz róla, de az a legkeményebb nyári munka, rengeteg, hullámokban érkező turista, kapkodás, plusz nem kevés alázat is kell, hogy ne ugass vissza a részegen jópofáskodó külföldi "uraknak"
Amúgy még találhatsz mást, akár fagyizókban, hotelekben.. azért se ülj otthon a nyáron.
Sajnos nem számíthatsz rá, ez is kiderült. Megértem, hogy ideges vagy, nem volt szép tőle, de a helyedben nem erre koncentrálnék, hanem menteném a menthetőt, és beszerveznék valaki mást helyette.
Aztán majd foghatja a fejét, ha nem jönnek be a nyári tervei. Fel a fejjel, és csak előre! Drukkolok, hogy összejöjjön.
Szerintem ez így komolytalan tőle, ennyi.
Lehet később megkomolyodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!