Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Láttam egy nagy pókot a...

Láttam egy nagy pókot a szobámban, és félek elaludni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A pókot megöltem, nagy nehezen rávettem magam. Egy ilyen pók volt a szobámban, és nagyon nagy volt, kb. olyan 10 forintosnak megfelelő méretű volt.
2022. jún. 13. 23:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha lefújom biokillel a szobát, akkor elpusztulnak?
2022. jún. 14. 00:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Ráadásul bosszút akarnak állni a halott baratjukert. Lehet kár volt megölni. Ilyenkor az a legokosabb, hogy kiírsz egy kérdést gyakorira, hogy láttam egy pókot a szobámban mit tegyek? És megírjuk, hogy ne öld meg. Nah mindegy nem az én szobám... 🕷️
2022. jún. 14. 00:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Meg eljön hozzád bosszút állni a pók királynő. Megérez az ösztöneivel. 40 cm hosszú...
2022. jún. 14. 00:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak idegesítenek téged. Igaz, hogy sok, több száz utődja van egy póknak. De azok mákszemnyiek, és ahogy növekednek, szétszélednek, mert egy szobában nincs elég légy meg egyéb számukra táplálék rovar. Nincs sok esélye, hogy még egy legyen a szobádban belőle.
2022. jún. 14. 01:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna megölni, a többiek bosszúút állnak.
2022. jún. 14. 01:39
 16/17 anonim ***** válasza:

"és nagyon nagy volt, kb. olyan 10 forintosnak megfelelő méretű volt."

Úristen, te láttál már 10 forintost? Mert szerintem még nem, ha neked az nagyon nagy méret. 😄

2022. jún. 14. 08:53
 17/17 Cubina ***** válasza:

Én is piszkosul undorodom a pókoktól, ráadásul a harapásuk helye jó nagy területen begyullad, fáj, viszket, csíp, váladékozik 3 hétig. Többször söpörtem már le sikítva magamról azokat a rusnya feketéket, amikből volt mindenféle méret, sajnos csak a harapás után vettem őket észre.

Nem is kell nagynak lenniük ahhoz, hogy ilyen gyulladásos sebet csináljanak.

Még a kaszáspóktól is félek, csak mert egyszer arra ébredtem, hogy egy jó nagy az arcomon mászik.

Ordítottam, futkároztam a szobában.

Bezzeg édesapám, amikor meghallotta hogy sikoltozok a hatalmas keresztes póktól, fogta magát és kivette a nagy dögöt a hálójából, a két ujja közé csiptette, és azt mondta: „Látod, nem bánt ez, aranyos!" Aztán szétlapította az ujjai között, még hallottam is, ahogy szétdurrant.

Akkor meg az volt a bajom, hogy miért ölte meg, én csak azt kértem, hogy tüntesse el az utamból, mert nem mertem tőle bemenni a szobába. :)

Sajnos ez egy fóbia, nem lehet kinőni vagy meggyógyulni belőle, főleg ha még allergiás is az ember a harapásukra.

Ez olyan, mint amikor valaki irtózik az egerektől, bogaraktól, emberektől, bezártságtól, magasságtól, saját magától, akármitől.

2022. jún. 18. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!