7. Eléggé magam alatt voltam de eszem ágába sem jutott az öngyilkosság amíg fel nem hívtam a lelkisegély vonalat. Úgyhogy beletaszítottak kishíjján nem pedig "jól csináltak valamit."
Ha nem állít be épp egy barátom már nem élnék. Ennyi.
2022. jún. 20. 15:49
12/14 anonim válasza:
11
Ez a telefonszám nem arra való, hogy elpanaszkodd az életedet meg a bánatodat. Krízishelyzetben lévő (értsd: az öngyilkosság éppen elkövetni készülő) embereknek van ez a telefonszám. Nem ingyen pszichológiai tanácsadás, mert te magad alatt vagy, mert elhagyott a pasid/csajod.
2022. jún. 20. 16:11
13/14 anonim válasza:
12. Lelkisegély vonal. Bármilyen lelki problémával felhívhatod őket. A krízis helyzet nem csak öngyilkossági gondolatokat jelent. Sehol nincs feltüntetve, hogy csak öngyilkos jelölteknek van fenntartva! Ráadasul már csak azért sincs igazad mert nem szakemberek fogadják a hívásokat. Így nem tudnak szakszerű segítséget nyújtani egy öngyilkosnak. Nagyon szurkolok, hogy egyetlen öngyilkosságra gondoló se ezt a vonalat hívja fel utolsó eselyként mert még kap egy utolsó rúgást hozzá.
2022. jún. 21. 14:51
14/14 anonim válasza:
12. De igen pont arra való. Mert súlyosabb problémákhoz nem tudnak a vonal végén hozzászólni mivel nem pszichologusok vagy pszichiáterek sőt még csak nem is mentálhigiénias szakemberek fogadják a hívásokat. Persze felhívjatja az is aki öngyilkos akar lenni. Csak kicsi az esélye, hogy valós segítséget kap. Mert az nem fog rajta szerintem segíteni ha lepattintják azzal a szöveggel, hogy menjen pszichológushoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!