Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most genderfluid vagyok,...

Most genderfluid vagyok, biszex vagy mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Őszintén ha azt írnátok, hogy ez normális és gyakori már boldogabb lennék.

Szóval az van, hogy gyerekkorom óta leszarom a nemem. Nem érdekel, hogy fiú vagy lány vagyok, viszont fiú jobban szerettem volna lenni, mert akkor játszhattam volna velük többet megkülönböztetés nélkül. Nem érdekelt hogy ruhát vagy nadrágot hordok. Amikor elkezdtek kialakulni a női vonásaim nagyon rosszul éreztem magam és evészavarom lett. Aztán mikor elkezdtem érdeklődni a szex iránt akkor gyakrabban fordult elő hogy a lányokat néztem az utcán. Ha véletlenül fiúkat néztem akkor az első gondolatom az volt, hogy "azt a mindenit de jól néz ki, bárcsak nekem lenne ilyen szállkás karom és karakteres arcom".

Amikor elkezdtem párkapcsolatokban lenni akkor mindig fiúkkal voltam de sok idő kellett hogy lefeküdjünk, mert nem megy nekem az egyéjszakás. Ismernem kell az illetőt hogy bái történhessen.

A testem viszont néha annyira idegen, hogy a múltkor fel kellett keressek régi képeket mert nem voltam biztos benne hogy az anyajegy amit az arcomon látok ott volt-e mindig is. Hát ott volt. A melleimet néha levágnám mert zavar és nem oda való, de ritkàn szeretek nőiesen öltözni.

Szóval ezt minek hívják?

22/N

2022. jún. 13. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

"Szóval az van, hogy gyerekkorom óta leszarom a nemem. Nem érdekel, hogy fiú vagy lány vagyok, viszont fiú jobban szerettem volna lenni, mert akkor játszhattam volna velük többet megkülönböztetés nélkül. Nem érdekelt hogy ruhát vagy nadrágot hordok. Amikor elkezdtek kialakulni a női vonásaim nagyon rosszul éreztem magam és evészavarom lett."

Evészavarod szerintem inkább a hormonháztartásod megborulásától lett, de nyilván te tudod hogy élted meg ezt. Az összes többivel én is hasonlóképpen voltam, fiúsabb kislány voltam. Ez teljesen normális szerintem. Nekem sose volt identitás zavarom emiatt, szerintem csupán ez nem utal arra hogy genderfluid lennél. Vannak a kulturánkban rossz berögződött minták, amikkel lányként nehéz szembesülni. A későbbiekben írtad hogy nem tudsz azonosulni a testeddel és nem érzed magadénak. Szerintem elsősorban ne címkéket keress, hanem egy pszichológust, aki segít elfogadtatni önmagad. Ha nyugodtabban élsz magaddal, onnantól könnyebben tudod majd azonosítani is magadat.

2022. jún. 13. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem tudom számít e, de én is ugyanebben a dilemmában vagyok. Szinte szórol szóra ugyanebben! Nem tudom mi ez vagy miért van, de ha kiderül, valószínüleg ugyanazokkal a problémákkal küzdünk :/
2022. jún. 13. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorinak nem mondanám. De miért ne lenne normális?

Egyébként is utálom, amikor a "normális" és "abnormális" szavakkal dobálóznak. Mit tekintünk normálisnak? Azt, ami a nagy átlagnak nem felel meg? Akkor ez alapján sem Einstein, sem Rapport Richárd (világranglista 5. sakkozó), sem Jászapáti Petra (korcsolyázó olimpikon) nem minősülne normálisnak. Mert egyáltalán nem átlagos, amit elértek. Vagy akkor mi is a "normális"?

Én azt mondom, hogy attól, mert valami nem szokványos, nincs azzal semmi baj. Ameddig azzal más életét és szabadságát nem veszélyezteted, nincs azzal gond. Amit nem tartok normálisnak, az mondjuk a kapcsolaton belüli erőszak, megalázás, megcsalás, vagy egyáltalán a szándékos, rosszindulatú károkozás. Mégis ezek - sajnos - elég gyakoriak társadalmunkban.

Az, hogy te érzelmileg szinkronban vagy-e a testeddel, vagy hogy mit szeretsz magadon, és mit nem, cseppet sem gondolom, hogy abnormális lenne.

Sőt, nekem még tetszik is, hogy különleges vagy. ^^

2022. jún. 13. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nő vagy akinek bejön a férfias megjelenés és olyan szeretne lenni... te is termelsz tesztoszteront, lehet menni edzeni és nem kötelező "nőies"-en öltözködni. Sok kitartás kell hozzá de pár év alatt át lehet alakulni nőként is elég szépen.
2022. jún. 13. 11:19
 5/5 anonim válasza:
70%
Szia! Én a demigirl-re tippelek! De a genderfluid sem kizárt^^ És igen, ez biszexualitás:D
2022. jún. 13. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!