Ki szokta nézni a körözési listát? Volt már olyan, hogy ott láttátok meg egy ismerősötöket, hogy elkövetett valamit?
Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 23:46
1/11 anonim 

válasza:

Kb. évi egyszer ha ránézek, akkor is mikor hírekben mondják hogy meglett valaki, olyankor megnézem kik vannak fenn, most pár hete elfogták az egyik legveszélyesebb körözöttet, akkor kíváncsiságból átnéztem a városom rendőrkapitánysága által körözött embereket, de egy olyan sem volt akit akár csak névről vagy arcról ismernék, többségük ilyen Kalányos Armandó meg Orsós Gusztáv emberkék voltak (mily meglepő...)
2/11 A kérdező kommentje:
Igen. A 90 százaléka tezsvír. Én minden nap nézem. Írjatok még. Sokan amúgy lopásért, garázdaság ért, kábítószerhasználat miatt figyelnek ott.
2022. jún. 12. 00:21
3/11 anonim 

válasza:

Én is minden nap nézem pl múltkor a volt kollégámat látam ittas vezetésért fent
4/11 A kérdező kommentje:
Az igen. És milyen elfogatóparancs volt kiadva, bírói? Ezek vajon rendőrkézre kerülnek egyszer? Csak véletlenül szerintem. Ők vajon tudják, hogy ott szerepelnek ország - világ előtt?
2022. jún. 12. 00:38
5/11 anonim 

válasza:

Nyilván tudják, azért bujkálnak.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát, nem biztos, hogy bujkálnak. Gondolom, élik az életüket, utaznak, boltba mennek, barátokkal találkoznak, stb.
2022. jún. 12. 02:49
7/11 anonim 

válasza:

Nem szoktam nézni. Ha véletlenül belefutok valamilyen cikkbe, előfordult, de hogy rákeressek, nem.
8/11 anonim 

válasza:

Szoktam nézni. Szerepelt már ott volt iskolatarsam sikkasztas miatt, apám haverjanak a fia, a gyerekeim osztalytarsai, akik leleptek a gyerekotthonbol.
9/11 anonim 

válasza:

Ismerös volt párja gyerektartás nem fizetése miatt volt fenn
10/11 A kérdező kommentje:
#8, #9, és ők még most is ott vannak, vagy már elfogták őket?
2022. jún. 12. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!