Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már, hogy nektek vagy...

Volt már, hogy nektek vagy valamely ismerősötöknek éveken át nem jött össze semmi se?

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta hozom sorban a rossz döntéseket, de amikor kivételesen nem az én döntésem rossz, akkor az élet tesz keresztbe. Anyagilag veszélyes helyzetbe kerültem, romlott a testi egészségem, kevesebb barát van mellettem, a lelki/mentális egészségemről pedig inkább ne is beszéljünk.

Most, amikor már úgy nézett ki, hogy talán révbe érhetek, jött ez a koronavírusos dolog.

Amúgy is esélyes volt egy újabb gazdasági világválság, de most a járvány miatt... mondhatjuk úgy, hogy már ki is tört.

Egy esetleges karanténra, kijárási tilalomra is van esély.

Egyrészt Olaszország bizonyos részein már ez van, másrészt fél órája olvastam a Portfolio-n, hogy pl. Anglia is tervbe vette, harmadrészt a sulim és a munkahelyem is már most tett intézkedéseket és szerintem ha akár 100 fertőzött is lesz Budapesten, ezek lehúzzák a rolót.

A mostani fizetésem is 10 ezer Ft-tal kevesebb, mint amire számítottam; február hónapban konkrétan 2 ezer Ft volt a bevételem. Az utóbbi időben többen átvertek, vagy az élet elhúzta előttem a mézesmadzagot.

Hihetetlenül szorgalmas és igen kitartó vagyok. Az utóbbi időben pedig egyre nagyobb hangsúlyt fektetek arra, hogy ne csak törtessek a vakvilágba, hanem változtassak a hozzáállásomon vagy a taktikámon ott, ahol kell.

Nagyon fáj, hogy nem jönnek az eredmények és bizony mentálisan se vagyok jól; főleg PMS-ben dühkitörések, öngyilkossági gondolatok...

Leginkább szívesen olvasnám a Ti történeteiteket hasonló esetekről.

Egy harminchoz közeledő nő

2020. márc. 3. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Baby projekt.
2020. márc. 3. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen... Aztán utána zsinórban minden összejött. :D Az élet vicces dolgokat tud produkálni...
2020. márc. 3. 21:20
 3/4 A kérdező kommentje:

# 1

Azóta se? :(

# 2

Mi változott, hogy összejött akkor minden?

2020. márc. 3. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
39%

Igen volt, de mentális betegség miatt főleg.

Amióta terápiára járok, nagyon sokat javult a kedvem, így az élethelyzetem is. Sikeresebb lettem, sokkal.

2020. márc. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!