Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Külföldiek minek írkálnak...

Külföldiek minek írkálnak erre az oldalra?

Figyelt kérdés

Nem azzal van gondom, hogy használja a fórumot, csak éppen külföldön sokminden teljesen másként van, és azokkal példálóznak, euróban számolgatnak stb. Meg ha kérdeznek akkor is miért itt? Mikor nem tudhatjuk ott mi az eljárás.

A múltkor is több oldalon keresztül irogatott a kérdező, hogy baj-e ha az albérletbe odaviszi a barátnőjét? Mire kiderült, hogy hogy nem is itt él, és ott nem az van mint nálunk, hogy a lakásnak fix tarifája van, ha egy személy vagy egy egész család él benne, hanem a bentlakó személyek száma is számít.

2022. jún. 11. 22:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%

Kamu az összes.

Az ilyen cirill betűs nevű tini komcsi kölykök facebookon kb.

Az apja félig ilyen,meg olyan,és akkor ő is.

Persze.

Hagyjuk már...

Ez a magyar társadalom már halálra volt ítélve így is.

Azért,mert ha nincs feltűnési viszketegség,akkor nem tudják hogy mivel töltsék ki a teendők listát.

2022. jún. 11. 22:18
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Soha nem láttam még itt külföldit
2022. jún. 11. 22:20
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Csak megjátsszák, hogy külföldiek.
2022. jún. 11. 22:23
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Pedig vannak itt külföldiek.
2022. jún. 11. 22:24
 5/16 anonim ***** válasza:

Most ki mit ért külföldi alatt?

Olyan aki már tizenéve külföldre költözött, szomszédos országban magyar kisebbség, vagy valóban külföldi?

Mert nagyin nem mindegy.

2022. jún. 11. 22:38
 6/16 A kérdező kommentje:
Gondolom külföldi kisebbség, mert aki Magyarországon született az csak tudja a két ország rendszerének különbségeit. Mint például amit a kérdés után írtam.
2022. jún. 11. 22:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazából engem nem zavarna, csak van, amikor nem egyből derül ki, hogy külföldi. Legalább odaírhatnák, ha nem Magyarországon élnek. Kutyás kategódiába is írtak pl Romániából, de olyat, amihez az ottani jogszabályokat kellene tudni.
2022. jún. 11. 23:01
 8/16 A kérdező kommentje:

Igen, ezt nem értem én sem, hogy más országokban más a jogrendszer, meg sok egyébb dolog, akkor minek ide ír.

De pl ittvan egy szerb kérdező, ki szintén itt dobálózi az eurókkal

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..

Az ottani piacot meg mi honnan tudnánk, hogy abban az árkategóriában ajáljon neki valaki motort? Itt forint van nem euró, meg más árak.

2022. jún. 11. 23:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Chiedo scusa a tutti.

Bocsi.

2022. jún. 11. 23:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

mert a nagy részük annyira se beszéli az országa nyelvét, hogy feltegyen rajta egy kérdést, és nincs annyi IQja, hogy eszébe jusson beírni a kérdésbe hogy külföldön van (ha ugyanis lenne, akkor szégyellné magát a nyelvtudása miatt, megtanulná az adott nyelvet, és nem itt kérdezne)

a másik felük szlovák-szerb-román-ukrán, de miután egy szót nem beszél az állampolgársága nyelvén, ide jön a hülyeségeivel (IQ itt is érvényes, az, hogy más a jogrendszer, már agyműködést igényelne felfogni)

2022. jún. 11. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!