Furcsa viselkedés az, ha valaki a kisujját se mozdítja amikor valaki rosszul lesz a buszon a közelében? Szóval nem próbál segíteni meg semmit, másokra hagyja a dolgot
Egyrészt manapság az emberek nem szívesen mennek oda idegenekhez, mert annyi rosszat hallani, annyi a barom, soha nem lehet tudni... Másrészt ahogy már írták, ez másoknak is egy stresszhelyzet, valaki ért hozzá, feltalálja magát, míg más meg lefagy.
Hálistennek még sosem történt meg sem velem ilyesmi, sem a szemtanúja nem voltam balesetnek, de megmondom őszintén, én sem tudnék segíteni, vagyis nem én lennék a legalkalmasabb erre. Nem mernék újjáéleszteni sem valakit, hiába mutogattak erről videót még valamikor az iskolában, erőm sem lenne hozzá valószínűleg. Nagyon könnyen pánikba eső típus vagyok, ha pl. vérző látnék, szerintem én is rosszul lennék, elájulnék. Ha egy komolyabb balesetet látnék, az bennem is traumát okozna, ahogy ismerem magam.
Magyaroknál sajna nem furcsa. Ilyen ellenséges népet még nem szült a világ. Mindig megy a másikra való mutogatás, majd a végén a perlekedés. Senki sem tanul egy esetből sem.
A sok "megvédelekharcellenségakcióterv" sorra meghozza a "gyümölcsét". Ahelyett, hogy pl.: az általad felvetett problémákat hirdetnék a nagy plakátokon.
Nem furcsa, de én sem megyek oda hozzá, mert raboltak már ki egy ilyen során.
Nagyon sajnálom, aki tényleg rosszul van, de segítsen neki valaki más. Egy rossz tapasztalat elég volt, hogy bizalmatlankodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!