7 óra 30 perc alvással minden nap kb hány napon át tudnátok csinálni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 01:09
1/14 anonim válasza:
Amíg élek. Ez nem kevés alvás, pont ideális.
2/14 anonim válasza:
Ha időben lefekszek, elég, ha éjjel valamikor, akkor nem elég.
De én annyit alszok, amennyit akarok.
3/14 anonim válasza:
Jaj, örülnék, ha egyetlen nap is ilyen sokat tudnék aludni.
4/14 anonim válasza:
Hát valószínűleg életem végéig. Biztos néha vágynék többre is, de ez teljesen normális és egészséges mennyiség.
5/14 anonim válasza:
Általában nyolc vagy kilenc órát alszok, de akár életem végéig ellennék ennyivel is, nem mondanám kevésnek.
6/14 anonim válasza:
Kb. ennyit szoktam aludni a hét minden napján szombat éjjel kivételével. Akkor 8-9 órát. És szükségem is van arra.
7/14 anonim válasza:
Én is általában 7-7,5 órát szoktam aludni, szóval bármeddig, az bőven elég
8/14 anonim válasza:
Sajnos ha lenne időm, akkor sem tudok 7-7,5 óránál többet aludni.
9/14 anonim válasza:
Ellennék vele egy jó darabig; nálam az ideális valahol 8 óra körül van.
10/14 anonim válasza:
Maximum 1 hét. Ha mondjuk 1 hét után lenne lehetőségem akármennyit aludni, akkor 10-11 óra alvás után ébrednék magamtól.
8-9 óra az alvásigényem, de inkább a 9 (ami még benne van a felnőttek számára normálisnak tartott alvásigényben).
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!