El kéne tűnnöm egy időre a környezetemből, a tágabb családtól, közelebbi ismerősöktől. Hogy csináljam?
Sajnos több magánéleti probléma miatt el kéne tűnnöm egy időre. 2-3 hétre gondoltam.
Telefon kikapcs, bankkártyahasználat nuku, csak kp.
Vannak gondok amiket szerintem csak így tudnék megoldani. Talán segítene ha eltűnnék pár hétre, hátha így egy kicsit észhez térnének a rokonaim mert már vagy egy éve folyamatosan kikészítenek, kihasználnak.
Ismerőshöz nem akarok menni, mert hamar kitudódna.
Tudna valaki tippeket adni?
Menjek egy kempingbe?
Vagy panzióba?
Külföldre nem akarok menni.
Valami belföldi hely lenne jó esetleg ahol még sosem jártam, hátha ott nem keresnek?
Erre legfeljebb olyan ötleteket tudunk adni, mint hogy menj ki egy sátorral vadkempingezni az erdőbe. Persze ez tilos és mindenféle szempontból veszélyes is, de nyoma nem lesz.
(Mint ahogy annak sem, ha közúton átlépsz egy másik EU tagállamba, hisz schengeni övezeten belül nincs határellenőrzés, de látom, erről úgysem tudunk meggyőzni.)
Max vonattal tudnám úgy átlépni, hogy ne legyen nyoma, repülőnél nyoma van, autót vezetni nem akarok ha nem muszáj. Ki tudja hol kötök ki.
Lehet nem is jövök haza többé.
Már teljesen ki vagyok készülve, már a lakóházamat is gyűlölöm. Mindig az "áldásos" rokonok jutnak eszembe róla. Szabályosan rosszul vagyok itthon, aludni 2-3 órákat tudok éjszakánként, több részletben.
Lassan olyan vagyok mint egy zombi.
Ezért IS akarok eltűnni innen.
Figyelj, ha jelentik a rendőrségen, fent leszel az adatbázisban. Közösségi oldalakon is fent lesz. Annyi elég, hogy a jó ember lásson jó időben (esetedben inkább rossz ember rossz időben), és máris hívják a hozzátartozókat, hogy hol vagy. Nem nagy ennek a valószínűsége, de megtörténhet. És én is úgy tudom, hogy mondhatod azt a rendőrségnek, hogy köszönöm nem megyek haza.
Annyit látok, hogy te szenvedsz itt, de nem vagy hajlandó elfogadni semmit, amit írnak. Kimégy külföldre, nyoma nem lesz. Elmégy Ausztriába, Szlovákiába vagy Horvátországba a tengerhez. Menj el egy országnéző túrára, vagy zarándok túrára. És ha tényleg van pénzed akkor már elmehetsz az El Caminóra is.
Esetleg azt is csinálhatod, hogy folyamatosan mozgásban vagy azalatt az idő alatt, amíg távol akarsz lenni. Magyarországon annyi látnivaló van, hogy kiválasztasz egy megyét és 1 hónap nem elég, hogy mindent végignézz normálisan. Mondjuk lehet, hogy az 5. vár és a 10. templom már unalmas lesz.
Figyelj, sok sikert. Remélem, hogy képes leszel meggyógyulni lelkileg.
Budapesten a belvarosban vannak kiado azobak 1 honapra is!!!
Az klyen lakasokban csak berlok laknak.
Végig olvasva a kérdező válaszait, azt hiszem nem az eltűnés itt a megoldás, hanem egy pszichiáter. (direkt nem pszichológust írtam...)
Mielőbb keress fel egy szakembert, mert ennek így rossz vége lesz!
A szálláshelynek bekell szkennelni a személyi igazolványod és lejelentik bizonyos oldalakon a vendég éjszakákat. Szóval ez sem nyom nélküli.
Utazz el nyaralni aztán ha hazajössz hàtat fordítasz nekik.
Sajnos egyelőre nem lehetséges.
Ezen is gondolkodtam már de a problémák egyike pont az ingatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!