Valaki? 16 éves lány vagyok. Arra a pontra jutottam hogy utálom magamat. Undorodom ha a tükörbe nézek. Eddig szépnek gondoltam magam, olyan 1 éve kezdődött ez. A környezetembe mindenki szépnek tart.
Olyan egy éve jöttek ki úgy jobban rajtam a pattanások, addig is voltak de 1 éve nagyon durván, a homlokamon, óriás puklik voltak a fejemen. Azóta kentük ezzel is azzal is, mostmár nem annyira csúf, nincsenek nagy bogok, csak a pattanások helyei meg megmaradtak, és nagyon csúnya.
A szemem alatt vannak azok a gödrök pedig eleget alszok!! De ezek is mindig ott vannak, és csúnya. Tele vagyok miteszerrel, főleg az orrom.
Akkor ez még csak az arcom.
Kövérnek látom magamat, 56 kg vagyok, tudom ez még nem kövér, de van felesleg a hasamon főleg, + a belső combomon. Striás a combom belül(lila), combom külső felén és a fenekemen fehérek. Utálom. És szégyenlem.
Az alakomon próbálok változtatni, nem csak hisztizek!! Edzek.
Én veled vagyok. Ide figyelj az edzés egy kiváló lépés az előre haladáshoz. Ha a fiúkat nézzük az igazinak így is úgy is tettszeni fogsz. Súlyod szerintem megfelelő. Ragyák meg...hát nekem is vannak. De Szarunk rá, nem igaz? Tehát ne mások véleménye legyen előtérben. Ha változtatni szeretnél tegyél is érte. De biztos vagyok benne hogy nem lehetsz rossz ugyan is a társadalom nem hazudik. Remélem tudtam segíteni. Puszi😌😙
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!