Másoknak is vannak hasonló fura szokásai?
-Szeretem a viharos időket. Ha dörög azt figyelemmel hallgatom, élvezem az ilyen viharos időket főleg ősszel és sötétben. Meg szeretem várni ha eső lesz, előtte meg tiszta szürke az ég, csak úgy nézni. Szeretem az ilyen unott, egyhangú esős szürke napokat valamiért...:D
-Szeretem az eső utáni illatot, szinte imádom szagolni.
-Szeretem a pince szagot, ha valakinek megemlítem, nem érti, én se értem miért de szeretem. :D De itt se minden pince szagot, 1 bizonyost szeretek, de nehéz leírni. (nyirkos, hideg pinceszag)
-Ha buszmegállóban, vagy bárhol várok néha eltudok merengeni nézni a galambokat, vagy ha épp fújja a szél a fűszálakat, leveleket a fán.
-Ha esik az eső, az iskolás napokat juttatja eszembe és jó kis nosztalgiás emlékként van jelen nekem. Nem tudom miért pont az esős idő juttatja eszembe, talán mert ősszel volt jó hangulat ott a suliban, imádtam az őszi időszakokat. Ősz a kedvenc évszakom amúgy, pont ezek miatt is.
Ez semmi :D
Én egy játékba zuhantam bele úgy, hogy kb. 20órányi anyagot készítettem különféle helyeken a hangokból és edzés alatt kizárólag ez szól, meg néhány zene szintén a játékból - Alien Isolation :D
Ennek már több mint 5éve, de most egy új szisztéma szerint ismét fel fogom karolni az egészet, valamennyit újra veszek és kibővítem a listát mert kb. 50%-ban van kész. Eddig elég volt de most már kell egy kis frissítés :)
Egy ideig ezekre aludtam is, azaz elindítottam hangfalon és általában 10-20perc elég is volt elaludni: egy track 10perc ezekből egyébként. Újfent nem űzöm ezt a sportot ebben a formában, inkább elképzelek szituációkat és úgy még gyorsabb az elalvás. Ritkábban földi jelenségeket, legyen az viharos, szeles, vagy esős idő, gyakrabban világűrbeli események főleg az űrállomás hangjai az Isolation-ből.
Amiket felsoroltál még az mind rendben van, kora este én is alig bírok bemenni a házba ha felhővonulások vannak. Azért egy heterokék felhős idő, mégiscsak izgalmasabb mint a homokék ég :D
Végül a nagy kérdés: leszel a feleségem vagy a barátom? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!