Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket idegesitene, ha a...

Titeket idegesitene, ha a környéken mindenki arról beszélne,meg megnézné hogy terhes vagy, mert az anyos itt lakik a környéken mint mi ,mindenkit ismer es mindenkinek elmondja? Számomra idegen embereknek es utána derül ki nekem annyira kellemetlen.

Figyelt kérdés

Eleinte nem zavart, de már a pékségbe is bemegyek a párommal gondoltam kerek fagyit 2 gombocot szoktam kérni mert a párom sose kér aztán majd hogy nem ő eszi meg :D Na szóval arról van szó hogy ott is nevetve a nő rögtön kettő csak neked lesz stb. Aztán mikor ki jöttünk mondta a párom hogy az anyja a pekseges nőnek is elmondta…nem gond csak zavaró hogy bárhova megyek máshogy néznek rám vagy megnéznék Ő itt mindenkit ismer én kevésbbé sőt nem igen. Nekem bőven elég ha a család tudja es a közeli ismerősök már kellemetlen higy megyek ki viszem le a szemetet es kukucskal a gondnok nő nézi a hasamat aztán meséli anyos nem baj ha ennek annak is elmondtam es utána döbbentek rá hogy nem csak hallucinalok hanem minden öregasszony mindenkinek mondja a környéken számomra idegen embereknek is. A kis bolttól a zöldségesig a pékségig

Már nem merek vásárolni mert minden elelmiszerhez van minden eladonak valami szólása. Tudom valószínű túl reagálom…. De én nem vagyok ez a fajta híresztelés típus,nyitott vagyok de én ezt szerettem volna ha intimebb lenne.

2022. jún. 8. 01:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
És az ilyen szaporodik..
2022. jún. 8. 08:31
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Elhiszem, hogy zavar a felhajtás, igazából nem is azzal van a baj, hogy anyós örömében világgá kürtöli, hanem a többi emberrel, akik úgy kezelnek most, mint egy kihaló félben lévő faj egyedét, ami éppen vemhes, ahelyett, hogy békén hagynak. Terhes vagy, nem nagy szám, nem tudom minek fújják fel.
2022. jún. 8. 08:48
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Egy újabb ékes példa, milyen rossz a magyar oktatási rendszer..

Remélem a leendő gyermeked okosabb lesz nálad.. Vagy legalább is képes lesz majd egy mondatot helyesen megfogalmazni, leírni.

2022. jún. 8. 11:58
 14/15 anonim válasza:
Nem tudom miért kell lepontozni azokat a válaszokat, ahol nem azt mondtuk, hogy "mindenki figyel rád, a fagyis, pék, gondnok" 🤔
2022. jún. 8. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Én haverkodnék velük, hátha valami lényeges kapcsolatra teszek szert, ami még a kicdinek is jól jöhet
2022. okt. 18. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!