Titeket idegesitene, ha a környéken mindenki arról beszélne,meg megnézné hogy terhes vagy, mert az anyos itt lakik a környéken mint mi ,mindenkit ismer es mindenkinek elmondja? Számomra idegen embereknek es utána derül ki nekem annyira kellemetlen.
Eleinte nem zavart, de már a pékségbe is bemegyek a párommal gondoltam kerek fagyit 2 gombocot szoktam kérni mert a párom sose kér aztán majd hogy nem ő eszi meg :D Na szóval arról van szó hogy ott is nevetve a nő rögtön kettő csak neked lesz stb. Aztán mikor ki jöttünk mondta a párom hogy az anyja a pekseges nőnek is elmondta…nem gond csak zavaró hogy bárhova megyek máshogy néznek rám vagy megnéznék Ő itt mindenkit ismer én kevésbbé sőt nem igen. Nekem bőven elég ha a család tudja es a közeli ismerősök már kellemetlen higy megyek ki viszem le a szemetet es kukucskal a gondnok nő nézi a hasamat aztán meséli anyos nem baj ha ennek annak is elmondtam es utána döbbentek rá hogy nem csak hallucinalok hanem minden öregasszony mindenkinek mondja a környéken számomra idegen embereknek is. A kis bolttól a zöldségesig a pékségig
Már nem merek vásárolni mert minden elelmiszerhez van minden eladonak valami szólása. Tudom valószínű túl reagálom…. De én nem vagyok ez a fajta híresztelés típus,nyitott vagyok de én ezt szerettem volna ha intimebb lenne.
Egy újabb ékes példa, milyen rossz a magyar oktatási rendszer..
Remélem a leendő gyermeked okosabb lesz nálad.. Vagy legalább is képes lesz majd egy mondatot helyesen megfogalmazni, leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!