Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg gáz és...

Szerintetek tényleg gáz és undorító ha egy fiú sír?

Figyelt kérdés

Pár hete, volt barátnőmmel a suliban tiktokon néztünk videókat. A tiktok bedobott egy videót ahol két férfi (bár inkább két fiatal srác) sírt és erre volt barátnőm azt mondja, hogy "fúj, utálom amikor egy fiú sír". Nem tudom, szerintem egyátalán nem gáz, azért kiváncsi vagyok, hogy az emberek erről mit gondolnak. Vagyis, ti mit gondoltok?

(Egyébként nem a volt barátnőmet akarom szidni, hogy ő mit gondol, elfogadom a vélemyénét, és nyilván nem tudom a véleményét megváltoztatni és nem is akarom, csak kicsit érdekes ez a hozzá állás a fiúk felé)

2022. jún. 6. 12:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem általánosítok van aki nem ez alapján ítéli meg az embereket, de a többség ilyen:

Ha egy jó pasi sír az "de érzelmes!".

Ha egy előnytelen külsejű férfi sír az "fúj, utálom amikor egy fiú sír".

Nem kell úgy tenni mintha a világ nagy része nem lenne felszínes!

2022. jún. 6. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Én szerintem sokat számít az hogy miért sír, mert nagyon nem mindegy. Ha meghatódottság miatt az szerintem nagyon is normális. Ha kiborult kegyetlen módon egy sokadik probléma után, vagy valami tragédia miatt az is teljesen érthető.

Viszont ha egy egyszerű hiszti az oka az számomra még egy nőtől is elfogadhatatlan.

Én így gondolom.

Meg ezek a kihívásos "mű" sírások mert én ennek nevezem ennek értelmét sem látom.

2022. jún. 6. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:
6%
Nőknèl is az.
2022. jún. 6. 17:04
 14/14 anonim ***** válasza:

A sírás, meghatódottság teljesen normális dolog, nemtől függetlenül. Férfiaknál/fiúknál sem lenne szabad cikiként felcímkézni. Ezzel szemben a hisztire, műsírásra már nem éppen igaz ez, az utóbbit főleg nem tartom rendben lévőnek. Megértem, hogy szükségük van valakire, vagy egy kis figyelemre (esetleg a kettőre együtt), de nagyon nem az a megoldás, hogy TikTok-ra, "Instára", vagy bárhova ilyen sírós, esetenként erőltetett dolgokat pakolnak ki.

Nem tartom magam érzéketlennek, csupán nem azt gondolom jó megoldásnak, hogy ilyesfajta videókat posztoljak a netre, ami sokszor a visszájaként sül el.

2022. jún. 13. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!