Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyiket érdemes választani?

Melyiket érdemes választani?

Figyelt kérdés

1. Megváltoztatni a külsőd úgy,hogy magadnak ne jöjj be,de mások szerint jobban néznél ki ha...

2. Forever alone,de jobban vagy a bőrődben.

Itt megjegyezném,hogy semmi féle extrém dologról nincs szó.

Nincsenek tetkóim,meg semmi ilyesmi.

Nem hordok extrém ruhákat,stb.

Pl lehet itt hajra gondolni.

Ti melyiket választanátok?

Az én szitum :

Nekem két ötletem van,hogy hogy nézek ki jól.

Az egyik külsőmmel sikeresebb voltam,mint a másikkal.

Na de egyszerre a kettőt meg nem lehet :/

Külföldiek,más országokból jöttek meg stb gyakran mondják,hogy qrva jól nézek ki,viszont a saját fajtám(magyar) konkrétan a szrral tesz egyenlővé.

2022. jún. 5. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

???

Lehet hülye vagyok, de nem értem...

2022. jún. 5. 20:12
 12/16 A kérdező kommentje:

És még én fogalmazok úgy,hogy senki ne értse meg.

Bezzeg mások kapnak egy hivatalos levelet,és egybű megértik.

Na jó. :D

2022. jún. 5. 20:17
 13/16 anonim ***** válasza:
#8 as vagyok. Ha ruhák stílusról vam szó, akkor azt veszem fel ami tetszik és nem érdekel mások véleménye. Persze ha egy megbeszélésre mennék vagy fontos helyre, akkor biztosan elegánsan öltözködnék. Öltözködj ahogy neked tetszik, amúgy is 100 év múlva az emberek többségére akik most élnek senki nem fog emlékezni, nagy eséllyel ránk sem.
2022. jún. 5. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:
1-esben kéne megtalálni a kompromisszumot. Ez muszáj, hogy önmagadénak érezhesd a tested. Ez az önbizalom alapja. Addig tudsz nyújtózkodni, amíg jól érzed magad a bőrödben. Ha teljesen elmentél a határig, és nem fér bele több változtatás, akkor inkább tényleg maradj egyedül. Nem éri meg teljesen megváltozni, mert ezzel hazudsz magadnak, és az többszörösen üt vissza. Jó dolog az, hogy vonzóbb vagy szimoatikusabb szeretnél.lenni a.környezeted számára, de ez nem mehet az életed rovására, mert kinyír.
2022. jún. 6. 00:24
 15/16 anonim ***** válasza:
önazonosnak lenni jó. aki bánt ezért, azt figyelmen kívül hagyom. Én vagyok mindig "magammal összezárva, a többiek azt a pár órát kibírják. Magamnak kell megfeleljek. Persze utcára nem feltétlenül jó kirívó dolgokat venni; nekem a kirívó dolgok nem is tetszenek. de ez az én problémám -volna ha volna de ez nekem nem problémám -külső szemlélőként-hogy más hogyan öltözködik.
2022. jún. 6. 00:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Na akkor én is 1 leszek az 50-ből évente...
2022. jún. 6. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!