Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most jogosan haragszik?

Most jogosan haragszik?

Figyelt kérdés

Meg ismerkedtem egy új társasággal, kb lassan 1 hónapja. Azonban, ott megisnerkedtem X-el, nos x gyere tett volna találkozni velem, de én nem voltam akkor a városban. Amikor, mentem vissza rá írtam, hogy ha szeretne találkozhatnánk hétfőn mert 6tól - kb 8ig ráérek. Beleegyezett, bár mondta, hogy az jó kevés idő. Mondtam neki, hogy előtte mindenképpen szeretnék találkozni R-el, utána meg a barátokkal fél 9től max 11ig elmegyunk kicsit kikapcsolódni, beszélgetni. Azt is mondtam neki, hogy másnap, korán reggel kelek, mert elkell intéznem egy ügyet otthon (utaznom kellett vidékre, hogy délre hazaérek elintezni a dolgot)

Másnap délután írt, hogy neki nem jó a 6-tól 8ig, mert hogy ő megy edzeni. (nem jár sehova, önszántából kimegy (akkor amikor akar) a szomszédban lévő sportpályára edzeni).

Mondtam neki, hogy rendben, akkor majd legközelebb találkozunk.

Ő: este ha végeztek megihatnánk valamit

Én: reggel korán kelek, nem érek rá olyan későn, de majd legközelebb

Erre ő: én nagyon szeretnék veled találkozni. 😏

Erre azt írtam neki vissza, hogy most mit kezdjek ezzel 😅

Ő: ja semmit....

Én:sajnálom de ezzel tényleg nem tudok mit kezdeni.

Most ezen tényleg be lehetett sértődni?

#találkozás #ismerős #Jogosan haragszik?
2022. jún. 5. 15:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#7 akartam vele találkozni, mint haver, de előtte közbe jött egy személy, akivel 2 hétig nem találkoztunk és fontos számomra.
2022. jún. 5. 15:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Igazából, eddig csak 1x találkoztunk X-el, nem akartam olyan sok időt tölteni kettesben vele, mert annyira nem ismerem, hogy el legyek vele 3-5 óra hosszan át.
2022. jún. 5. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Te lany vagy o meg fiu?

Ha igen, szerintem o tobbet akar(t). Nem elegedett meg a 2 oras idointervallummal, ezert probalt varialni, "beszervezte" az edzest.

Nem kell, h szarul erezd magad, viszont, ha te nem akarsz semmit ugy tole, akkor ne eroltesd ezt a kulon talalkozos dolgot.

2022. jún. 5. 15:49
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 igen, én lány vagyok ő meg fiú. Igazából, amikor nem voltam a városban (kb 2,5 hétig) akkor ő akart találkozni, még úgy is hogy tudta, hogy nekem alakuloban van egy kapcsolat (R-el), akkor is kuldozgette a szivecskéket, puszilos emojikat, csak nekem nem esett le, mert mondtam neki még amikor találkoztunk, R-t. Azt hittem, hogy csak barátkozni akar, de így vissza tekintve lehet, hogy nem....mert első talinál is mondta, hogy szép lány vagyok😅
2022. jún. 5. 16:13
 15/16 anonim ***** válasza:
45%
Ez egy hisztis, játszmázós hülyegyerek, te meg ugyanúgy játszmázol, körbeudvaroltatod magad. Nyilván nem esett le, hogy mit akar... :D :D Nem baj, a fogalmazásodból lejön a korosztályod, majd kinövöd.
2022. jún. 5. 17:51
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 tényleg nem gondoltam ebbe bele, hogy akarna többet is, hiszen mondtam neki R-t, nem esett le, jó azt beválalom, hogy tapasztalatlan vagyok, de tényleg nem akartam játszmázni, ha leesik időben, akkor nyilván visszautasitom
2022. jún. 5. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!