Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért viselkedhet így ha nem...

Miért viselkedhet így ha nem is tetszem neki?

Figyelt kérdés

Szóval barátok vagyunk,szinte legjobb barátok.És ő tetszik nekem ezt tudja is.Neki van párja most.Még régebben azt mondta hogy én is tetszettem neki de kiűztem belőle pár dologgal.És nem tud úgy érezni irántam ahogy én

Na de itt a csavar.Nekem amint valaki szóbajön mindig lefujjogja hogy jobbat érdemlek meg csúnya és stb.Ez már előfordult párszor.(mivel barátok vagyunk ezeket megbeszéljük mindig)Szóval senki se jó es tényleg volt már párszor ez.Amint szóbakerül az ember mintha féltékeny lenne,azzal jön hogy lecserélem meg úgyis magára hagyom más miatt.Hogy fontosabb lehet nála,más ember.És így tényleg nem értem most mit akar.Hisz neki van párja..Próbáltam már erről beszélgetni vele,de semmire nem jutottunk.

2022. jún. 5. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Te nem élveznéd ha lenne valaki aki kis túlzással rajong erted aki bevallja hogy tetszel neki?

És milyen lenne ezt hírtelen elveszteni. A tudat bosszantja hogy te tovább tudnál lépni. Sajnálom ez önzőség szerintem a reszéről

2022. jún. 5. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mihamarabb szakitsd meg egy ilyen emberrel a kapcsolatot! Hosszutávon jobban jársz! Tapasztalatbol mondom!

Ki akar sajatitani es erzelmileg zsarol teged!

Ezt ne hagyd! Ne ess ilyen hibaba!

2022. jún. 5. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem egy másmilyen csavar is van a dologban. (Fordított logika.)

Nem biztos az, hogy tényleg nem tetszel neki, az-az hogy tényleg lemondott rólad végleg.

Gondolom azért akarja, hogy összejöjj egy olyannal, aki mellett nagy valószínűséggel meg is állapodsz (ergo, jobban néz ki nála), hogy véglegesen, tisztább lelkiismerettel le tudjon rólad mondani. (Mondván, hogy nálad már ne legyen többé esélye.) :,D

2022. jún. 5. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Egyetértek az előttem szólókkal.

Nem írtad, de gondolom te vagy a fiú és ő a lány. Ez tipikus női tulajdonság amit leírtál, hízeleg a hiúságának, hogy odáig vagy érte, és bár neki nem kellesz (legalábbis ezt mondja), de azért mint rajongó meg akar tartani.

Azt javaslom, hogy kicsit lazíts ezen a „barátságon”. Nem egészséges, és addig nem fogsz tudni más párt találni, amíg ő ott van, mert mindenkiről le fog beszélni, hisztizni fog, ha mégis valakivel összejössz.

Nem igaz barátod.

Úgy is mondhatnám, hogy csak az egóját erősíted nap mint nap.

De ebből neked mi a hasznod?

2022. jún. 5. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Onzo
2022. jún. 5. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!