Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki miért iszik vagy drogozik ?

Ki miért iszik vagy drogozik ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 16:57
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
88%

Én speciel annyi adatot dolgozok fel egy àtlag munkanapon, ami miatt érdemes egy format c-t nyomni.

De emellett: megnyugtat. A közeg, amiben eliszogatok, baràti, hazajàrok ide, a pub-ba.

Màsfelől: kellően rövidíti az életem ahhoz, h ne kelljen a nyugdíjon gondolkoznom.

2022. jún. 4. 17:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy őszinte voltál !
2022. jún. 4. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Nagy a nyomás, a leterheltség a munkából fakadóan.
2022. jún. 4. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Hogy egy kicsit levegye a vállamról a folytonos szorongást és önutálatot.
2022. jún. 4. 18:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Ti boldog emberek vagytok ! Én úgy érzem, hogy úgy születtem, hogy tele van az agyam adatokkal, amiket nem tudok törölni! Soha ne szeressetek senkit, mert az elveszítése akkora fájdalom, amit az ember lelke nem visel el !
2022. jún. 4. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Az 5-ös hozzászólásodat teljesen átérzem. Én időszakosan iszom, de akkor rendesen, van hogy hónapokig alig vagy semmit.
2022. jún. 5. 01:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is időszakos vagyok. Most lesz az Apukám hagyatéki tárgyalása, nem egy leányálom.
2022. jún. 5. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!