Ha megkérdezték volna tőletek, hogy akartok-e megszületni, és élni, hogyan döntöttetek volna?
"Tapasztalatlan vagy drága hozzászóló. Ha ezután se nyílik ki a szemed, hogy észrevedd, akkor pedig buta is vagy."
Nem én vagyok a tapasztalatlan, meg a buta. Az nem az én hibám, hogy te valami drogtanyán élsz és nagy valószínűséggel magad is függő vagy. Egyébként meg a többség lefelé pontozta a hozzászólásodat, tehát mások sem értenek veled egyet.
11
Nem mond hülyeséget a kolléga..Magad is láthatod,hogy sokan állandóan fülessel a hallószervükben járkálnak.De hallottam már többektől,hogy nem bírják a csendet.Mindig kell nekik,hogy szóljon a tévé,agyat szétrázó zene stb.Nagy eséllyel azért mert nem tudnak szembenézni saját magukkal.Miiért is használ szereket a függők nagy része?Valószínűleg ugyanezért.Innentől kezdve meg már csak technikai kérdés,hogy fű vagy tű vagy szesz esetleg a politikusok hazug és semmitmondó szövege a kábítás eszköze.A lényeg ugyanaz.
#12.
A fülhallgató meg a tévé továbbra sem tudatmódosító szer. A normális emberek pedig nem alkoholizálnak és nem drogoznak.
Én is a nemet választanám, ha tudnám mi vár itt!
Egyébként annyira nem szar, családban nőttem fel, mindig volt mit enni, sokat basztattak fiatalkoromban amin túltettem magam és ha az előző barátnőm nem hagy el egy betegség miatt, akkor most nem ismerném a jelenlegi barátnőmet!
Nem tudom, hogy a jelenlegi életünkön túl van-e másik életünk. Ha van, és abban fejlődök azáltal, hogy ide leszületek és élek, akkor valószínűleg igennel válaszolnék, mert ez csak egy állomás lenne a fejlődésemben.
Ha semmi több nincs, csak az hogy ide leszületünk folyton-folyvást és sehol semmit nem fejlődünk miatta, akkor tuti offolnám az egészet. Rohadtul nem érdemes ebbe a szartemetőbe beleszületni (kortól és kultúrától függetlenül).
Igen.
Még soha nem éreztem úgy, hogy kár lett volna megszületni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!