Az emberek többsége konkrétan miért ruház fel egy embriót több joggal, mint az anyát?
Annyira felb@sztam magam, nem értem, hogy a társadalom nagy része miért megy vissza az időbe. Megint olvastam egy cikket, hogy a 16 éves lány terhes lett, természetesen nem volt abortusz, hanem a lány anyja döntötte el hogy akkor ő felneveli a kölyköt (még jó hogy a lányt megkérdezték b*meg). Idézek: "élő emberi lény, érzésekkel, tele szeretettel, egy élet, amit nem vehetünk csak így el." És a kommentek is sorra ezt szajkózzák.
Most ez komoly? Tényleg ennyire sötét valaki, hogy nem fogja fel, hogy egy embriónak nincs tudata, egy halvány gondolata, nincsenek érzései, nem érezhet szeretetet? Mert ez van. Tehát konkrétan hasonló életforma mint egy kukac, annyi különbséggel hogy a kukac életképesebb. De Juj az abortusz csúnya, gyilkosság! Ige? Ha megölöd a kukacot, akire rábukkantál a cseresznyében az is gyilkosság ezek szerint, hiszen a kukac él, nem?
De mondhatnám a nem régen elfogadott abortusz ellenes törvényt is. Állandóan ezzel a jelenséggel találkozok.
De miért kell ezt? Miért nem hagyják, hogy egy lány rendelkezzen a saját teste felett?
Megteheted,h nem szexelsz.
Megteheted,ovszert hasznalsz es csak a paroddal fexel le,aki vigyaz ovszerrel is
Ha cigany csaladba szuletsz,ott nem vetetik el,mert a semmire szules a tipikus elmebajuk
Aztarohadt. Kérdező, a törvény alatt az Oklahomában elfogadott törvényre gondolsz? Én csak most találtam rá, de ez nagyon kemény :0 Az amerikai társadalom nagyrésze amúgyse az eszéről híres, de ez azért túl tesz egy határon.
Mellesleg én a vallást okolom az abortusz jelenlegi megítélése miatt.
És ezek a gyerekek miután megszületnek nem érdekelnek senkit. Nyomatják a baromságukat hogy az abortusz gyilkosság de miután ezek a gyerekek világra jönnek senkir sem érdekel mi lesz a sorsuk, hol és ki fogja felnevelni őket és hogyan.
Na meg ami Amerikában folyik...
Sok értelme van megmenteni egy embriót ha tíz év múlva agyonlövi valami idióta. Vagy lehet pont ő lesz ilyen ámokfutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!