Hogyan telefonáljak valakinek aki várja a hívásomat ha nincs pénz a telómon?
Nincs pénz a telómon, nem is tudok rá tetetni most mert a kártyámat anyám elrakta valahová a lakásba, nem találom. Nem akarják hogy rakjak rá pénzt.
Kártya nélkül meg sehol nem raknak ugye rá, kódok nélkül neten se tudok rá tenni. Senki nem adja oda a telóját hogy hívjak egy számot, nem sokat beszélnék ,de egy nagyon fontos dolog miatt kéne valakivel beszélnem.
De ha meg felhívom a mobil számot vonalasról akkor anyámék engem szidnak le hogy sok lesz a számla.... De ha egyszer így hó elején csinálom meg ezt és csak pl, 20 percet beszélek akkor nem derül ki vagy mit tegyek tényleg?

Miért, húsz forintod sincs, hogy azt mondd, hogy "szia, xy vagyok, leégtem, lécci, hívjál már vissza a mobilomon?"
Meg gondolom, büntiben vagy.

Hány éves vagy...???
Kizárt, hogy elmúltál 16...
Egyetlen haverod, osztálytársad, unokatesód nincs, akinek a telójáról rá tudnál csörögni, hogy hívjon vissza??? Vagy SMS....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!