Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok jó a barátom...

Miért nem vagyok jó a barátom számára már?

Figyelt kérdés

Eleinte folyamatosan bókolt, és dicsért, de már egyre kevesebbet kapok ezekből a dolgokból, és egyáltalán nem értem a viselkedését.

Előfordult már velem nem egyszer, hogy nem tudtam időben felvenni a telefont, ilyenkor visszahívom, és akkor mintha kicsit mérgesen kérdezné, hogy mit csináltam, hogy nem vettem fel egyből a telefont. Ez nem sokszor fordul elő, de viszont ha én hívom van úgy fel sem veszi sokszor a telefont.

Volt már úgy összevesztem vele azon, hogy úgy érzem hazudik nekem pl. ő már nem fog többet beszélni az egyik haverjával, aztán egy program során mégis őt választja.

Megbeszéljük egy héttel előtte, hogy egy bizonyos napon találkozunk, aztán változtat rajta.

Mostanában sokat viccelődik azzal, hogy kapni fogok tőle egy pofont, azt mondja jobb ha jól viselkedem vele szemben, de utána azt mondja nevetve, hogy csak viccelt, és mindig mindent komolyan veszek, amit mond.

Sokszor mondja azt nekem, hogy bolond vagy elmebeteg vagyok, főleg akkor szokta ezeket mondani, ha valamiben összekülönbözünk.

Volt már olyan is, hogy viccből azt mondta itt hagy a pi,,,,csába. Bár szerinte örüljek, hogy van aki hozzám jár, mert az exeim jóval rosszabbak voltak, mint ő, ő pedig kedves, és figyelmes hozzám.

De mikor én szakítani akartam akkor hívogatott, meg bocsánatot is kért, ha éppen abban a pillanatban nem voltunk együtt egy helyen.

De ha meg pont helyen tartózkodunk ilyenkor akkor ölelget, és puszilgat, és mondja, hogy ne haragudjak.

2022. máj. 31. 21:28
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Meg egyszer eltört egy poharat véletlenül, és akkor is röhögve azt mondta, hogy majd veszünk másikat, meg hogy nagyon elvagyok kényeztetve.

Sokszor szexelni sem akar azzal az indokkal hogy elvagyok kényeztetve eléggé így is.

2022. máj. 31. 21:29
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
Van ám felnőtt párkapcsolatok kategória. Meg tini is...
2022. máj. 31. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Nem szeret. Packázik veled, lekezel, megaláz.

Mit akarsz tőle?!

Rúgd ki a francba! Most!

2022. máj. 31. 21:32
 4/14 A kérdező kommentje:
huszonévesek vagyunk.
2022. máj. 31. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
C.ganyok vagytok? Csak mert ez az egész náluk pontosan ilyen!
2022. máj. 31. 21:38
 6/14 A kérdező kommentje:
nem.
2022. máj. 31. 21:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem küld el a pokol p*csájába. Ez nem normális. Senki nem beszélhet így veled. Legalább te kedvesebb és megértőbb vagy nála. Ez amúgy tiszteletre méltó, hogy eddig türted. De tényleg szakíts inkább vele! Amúgy te lány vagy fiú vagy?
2022. máj. 31. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor IQ nullák. A pasi azért ahogy bunkozik veled, te meg azért, mert eltűröd.
2022. máj. 31. 21:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2022. máj. 31. 21:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem akar szakitani mert gyáva féreg, azt akarja hogy te szakits vele
2022. máj. 31. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!