Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyekha úgy érzem nem...

Mit tegyekha úgy érzem nem vagyok fontos az egyik barátom számára?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akivel nagyon jó a kapcsolatom de nem érzem azt hogy én fontos lennék neki...mikor rá írok beszélünk ..de ha én nem írok rá akkor nem beszélünk ..Egyszer már meg volt beszélve hogy kimegyünk de mégsem jött össze.Mikor felhozom hogy mikor találkozunk akkor vagy azt írja hogy nem ér rá vagy hogy azt hogy nem tudja.Mikor ráírok órákig tudunk beszélni.Már védett is meg..de nem érzem azt hogy fontos lennék számára..azt érzem hogy csak unaloműzőnek használ.De nem akarok neki szólni mert nem akarom hogy megharagudjon rám.Mit tegyek?

2014. okt. 28. 14:15
 1/2 tarnai ***** válasza:
Azt hiszem Te is tudod a választ, legalábbis a érzed. Nem ámítalak, keress másik barátot.
2014. okt. 28. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Még nem a barátod az elmondottak alapján. Légy türelmes, szerintem túl sokat vársz tőle. Majd kialakul, hogy lesz-e barát, vagy sem. Unaloműző meg ne legyél.
2014. okt. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!