Gáz a futár előtt, ha sokszor küldök vissza csomagot?
Nem.
Neki az a dolga. Ő ugyanúgy megkapja érte a pénzét.
1# tévedés :D
A lehívásért nem jár több fizu, csak a felvétekért, meg a plusz címekért.
Kérdező, ha tényleg nagyon gyakori a visszaküldés, akkor beszéld meg a futárral, hogy mondjuk csak péntekenként jöjjön hozzád, és akkor 1 körrel le tudja a új ruhák leadását, és ugyanakkor felveszi a rossz méretű ruhák dobozait is.
Jövő héten ismét 1 fix nap (de ne kedden :D). Így mindenki jól jár.
Tippelhetek? About you?
#4-es sajnos gyakran előfordul, hogy hiába méred pontosan körbe magad, nem jó a ruha méret, mert nem jól tüntetik fel a mérettáblázatban.
Te még sose hallottál ilyenről?
"sajnos gyakran előfordul, hogy hiába méred pontosan körbe magad, nem jó a ruha méret, mert nem jól tüntetik fel a mérettáblázatban."
Pont ez fordul elő velem. Hiába vagyok s-es méret, mégis volt már olyan, hogy az s-es nagyon nagy volt rám, vagy pedig kicsi, hiába mértem le magam.
Én ezért nem rendelek ruhát, lehet hogy két hónapig küldözgetném oda-vissza. A színe is lehet más, mint a képen. Volt rá példa kollégáknál.
Elmegyek, felpróbálom, és ha jó akkor megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!