Miért kell a személy életkora után a kis szócska? Pl 10 éves kisfiú kislány stb. 10 éves fiú lány így is lehetne. Pl megsérült egy 0 éves lány vagy , megsérült egy kislány de ha a kettő együtt van olyan ledegradáló érzetet kelt.
Figyelt kérdés
MIndenki tudja hogy egy 0-17 éves még ygerek teljesen felesleges a kis szócska a kor után..2022. máj. 25. 21:11
11/19 A kérdező kommentje:
9-eske mivel az én kérdésem , tudtommal nem máséhoz mentem oda. HAdd tehessek már fel kérdést róla, jó? ÉS amúgy ezen pont lehetne változtatni ha belegondolsz.
2022. máj. 25. 21:41
12/19 anonim válasza:
És akkor miért hölgy? Miért nem nő?
És az 5 éves miért lány, és miért nem nő? Hiszen mindenki tudja, hogy még gyerek.
13/19 anonim válasza:
És mondd, miért vagy idegbeteg?
14/19 A kérdező kommentje:
A nem azért kell hogy tudd fiú -e vagy lány . és 18 felett férfi vagy nő valaki.. A kisifú kislány+kor fiú lány azért más kategória mint ha egy gyereket felnőttnek hívunk.
2022. máj. 25. 21:43
15/19 anonim válasza:
Írd meg a javaslat8dat az újságírószövetsegnek! Biztosan értékelni fogják. 😁
16/19 A kérdező kommentje:
de ennyi erővel még egy 17 éves fiú az miért nem kisfiú, de egy 17 áéves lány miért hívható kislánykánt? Ez is elég érdekes kettősség.
2022. máj. 25. 21:46
17/19 A kérdező kommentje:
15# nekem legalább van , mert jár az agyam , te csak dühöngőként használod az oldalt.
2022. máj. 25. 21:47
18/19 anonim válasza:
10 éves hímnemű egyed, nőnemű egyed... 😃
19/19 anonim válasza:
Ha a cikkek fő címét nézed, akkor abban legtöbbször nem írják az életkort.
Sokkal figyelemfelkeltőbb és több kattintást eredményez az, hogy
eltűnt egy gyönyörű kislány, az egész ország keresi,
mint az, hogy
az ...i nevelőotthonból megszökött a 17 éves L. Vanessza, a rendőrség körözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!