Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy utasítsak vissza valakit,...

Hogy utasítsak vissza valakit, úgy hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy már második hete chatelek egy fiúval, vagyis inkább férfival. Az egész különben nem "barátkozásnak" indult vagy ilyesmi, hanem egy bizonyos témáról osztottunk meg információkat, beszélgetünk. De most már mondhatjuk, hogy összebarátkoztunk. Viszont most már kezd udvarolgatni én meg nem akarok tőle semmit, tényleg aranyos meg kedvelem, de csak barátként, nem.... úgy. Szóval ti mit tennétek?

2022. máj. 25. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Off 9+10, én pont Szívek szállodája maratont tartok. :D Közben József Attilának az önéletrajzát olvasom ámulva és bámulva. Hát én nekem ez a könyv teljesen megváltoztat mindent amit a József családról gondoltam.
2022. máj. 25. 21:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Inkább a Gilmore családdal foglalkozz.😁
2022. máj. 25. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!