Mit szólnátok ha bevezetnék a kötelező lámpaoltást?
Figyelt kérdés
20:00 már nem mehetsz ki
22:00 tv, internet lekapcsolás.
Hozzá tudnátok szokni?
2022. máj. 24. 22:10
11/32 anonim válasza:
Van értelme korlátozni az internetet a telefonodon, mert akkor drágább díjcsomagot kell venned.
12/32 anonim válasza:
Net, tv, telefon nélkül simán. Olvasnék. Így is sokszor olvasok. De a kijárási tilalom nem tetszene.
15/32 anonim válasza:
A kijárási tilalmat értem de a nincs tv/internet miért lenne jó ? Mármint ha nem tudsz hegymászós b*zi poreszt nézni akkor szoridalitast válasz a covid betegek iránt ? Amúgy meg ha csak szimplán nem jönne be a net mint Kínában a FB és a Google akkor vennék egy vpn-t és máris nem itthonról menne a net :D
16/32 A kérdező kommentje:
A vécé nem árammal működik ^^
Azt én is tudom, arra értettem, hogy ne a sötétben kelljen bóklászni.
2022. máj. 24. 22:36
17/32 anonim válasza:
Aki lepontoz az amúgy kifejt ellen véleményt is?
Én örömmel megyek ki bármikor az éjszaka közepén is.
18/32 anonim válasza:
Megbuknánk minden vizsgán, ha nem lehetne éjjel is tanulni.
19/32 anonim válasza:
Én éjt nappallá téve dolgozok, úgyhogy nem érintene.
20/32 anonim válasza:
22:00 Internetet lekapcsolják - csomó multi szo.pna vele, hiszen nem mindegyik részlegen van irodai idő, sok részleg 24/7 tolná.
Sok ember elesne a műszakpótléktól, másrészt a multiknak is fejfájás lenne minden részlegen kipakolni a munkát a külföldi partnercégre, a külföldi partnereknek is több meló lenne.
Nekem meg ott vérezne el az egész, hogy 21:00 körül érek haza a kutyáimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!