Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy nagyon...

Miért van az,hogy nagyon sokan a környezetemben nekem panaszkodnak?

Figyelt kérdés

Lakótársam a legidegesítőbb. Mindig panaszkodik,hogy mennyit kellett dolgoznia mert 09:30-tól néha 18:30-ig bent van a munkahelyen és így 19:00-re ér haza. Én magamtól soha nem állok neki panaszkodni neki erről de legutóbb már annyira zavart a nyafogás,hogy elkezdtem én is panaszkodni neki,hogy hajnali 04:50-kor kelek és akkor érek haza mint ő pedig én is irodában dolgozom csak messzebb és erre nem reagált semmit csak terelte magára a szót megint.

Ez miért jó embereknek?

2022. máj. 23. 18:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Valamiért úgy érzem,hogy teljesen nárcisztikus leszek az ilyen emberektől akik csak magukról beszélnek állandóan mert úgy érzem,hogy nem az a lényeg,hogy velem beszélgessen csak,hogy valakinek elpanaszkodja magát…
2022. máj. 23. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre hogy sok ember van úgy ahogy te. Én annyira könnyen lerázom az ilyen embereket.

Tényleg es amugy kit erdekel. Hat jo nagy balfasz vagy. Tenyleg szar az életed. Két ilyen mondat es nagy ivben elkerulnek ne aggodj

2022. jún. 5. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!