Szerintetek mi értelme van a közösségi oldalakon annak, hogy sokan kiszinezik az életüket, sőt sokszor szépnek, boldognak is hazudják ?
Figyelt kérdés
Valaki pár napja irta, hogy minden nap sir , mert meghalt az édesapja , mégis minden nap többször tesz ki mosolygós fotókat az új ruháiról. Ennek mi értelme van ?2022. máj. 22. 14:18
1/14 anonim válasza:
Én nem tudhatom. Évente ha egyszer posztolok ki valamit, azt is véletelen, mert úgy akartam volna kirakni hogy csak én lássam. (Linkek, videók amiket így mentek.)
2/14 anonim válasza:
Szereti átverni magát. Ha ránéz a profiljára / posztjaira kapott reakciókra, akkor egy kicsit elhiszi, hogy kevésbé szar / unalmas az élete.
3/14 anonim válasza:
Talán mert semmi nem fekete és fehér. Az élet megy tovább. És talán az új ruhákkal próbálja elterelni a figyelmét és visszazökkeni a mindennapi életbe. Ugyanis az nem áll meg, bármi is történik.
Én igazából azt nem értem, hogy miért foglalkoznak egyesek mások életével.
4/14 anonim válasza:
Egy kicsit mindenki szeretne jó színben feltűnni az emberek előtt!
Miért posztolnának a szenvedésről? ( kivétel ha a gyászról beszélünk!)
5/14 anonim válasza:
Az már más kérdés ha a pár tagjai csalják egymást és a közösségi oldalon meg
játsszák a mintapárt!
6/14 anonim válasza:
És ezt szerinted csak a közösségi oldalakon csinálják?
7/14 anonim válasza:
mivel a kérdés csak arra tért ki!
8/14 anonim válasza:
Miért ne lehetne szomorú az apukája miatt és miért ne örülhetne a ruháinak? Nem látok ebben semmi kivetnivalót.
9/14 anonim válasza:
És akkor mi van, ha játszák a mintapárt és amúgy csalják egymást? Ismerek olyanokat, akik utálják a lopást mégis a fideszre szavaznak.
10/14 anonim válasza:
Semmi. Nagyon félrement ez a társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!