Vannak normális Facebook csoportok, amik alkalmasak mások megismerésére?
Hivatalos fekete humor csoport III.
Itt egyformán vagyunk aberráltak. :) És sose maradunk téma nélkül. :D
Dettó, mintha én írtam volna a kérdést. Az ilyen mindenféle "fiatal felnőttek..." kezdetű csoportokkal próbálkoztam még egy éve, de olyan zérónulla vízízű a legtöbb, hogy az rémes.
Pedig alspvetően nagyon jó ötlet tematikus csoportokat csinálni a 20-30 közti embereknek, hisz arra számítana az ember, hogy ez a generáció majd mennyire aktív lesz, és megtölti tartalommal a csoportot.
De igazából a több százas csoportlétszám ellenére is a szél fújja az ördögszekeret ezekben a csoportokban.
Meg amit még észrevettem, ha az ember magára vállalja a programszervező szerepet, posztol egy ötletet, akkor az első 5-6 órában még tényleg tök nagy lelkesedés meg kedveskedés fogadja a posztot, aztán egy nap és teljesen lecseng.
Programot már minimum 5-6 alkalommal akartam különböző csoportokban online szervezni, de mindig azt látom, hogy a szervezés olyan nyögvenyelős a jdlentkezők miatt, hogy az borzalom. Mintha ők tennének nekem szívességet, hogy megmondják mikor érnének rá egy eseményre amit én szervezek nekik.
Aztán a kedvencem, hogy utolsó nap biztosan legalább a jelentkezők 30-40%-a lemondja, ami egy 6-7 fős programnál 2-3 ember mínusz, és az úgy eléggé gáz.
Az ilyen közéleti vitacsoportok meg szintén rémesek. Annyira csak az aktuális hírdömping újratárgyalása, újrarágása megy ezekben hogy nemigaz.
Amikor már hetek óta csak és kizárólag az éppen aktuális Greta Thunberg, vagy Donald Trump, vagy választási dolgok vannsk hatmilliókétszázhetvenezredjére is újratárgyalva ugyanazokból a szempontokból mint az első öt alkalommal, akkor érzem azt hogy ki akarom facsarni a mosogató felett az agyamat...
Szóval ugyanazt érzem mint te kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!