Nem unod az állandó köszönést és köszöntést?
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 10:32
1/17 anonim válasza:
Miféle köszönést és köszöntést? Kifejtenéd?
2/17 anonim válasza:
Köszöntés alatt mit értesz?
A köszönést nem unom, egy vagy két szó, nem nagy erőfeszítés.
4/17 anonim válasza:
Nem, nincs szociális fóbiám és anyám megtanított emberek között élni a sötét szobán kívül.
8/17 anonim válasza:
Én hanyagolom a konvencionális "Boldog Névnapot" és tsi.-t, értéktelen dolognak tartom. A köszönés viszont alap, még ha egy utálatos valakiről is van szó.
9/17 anonim válasza:
Nem, mert ha közösségbe mész illik köszönni, aki nem teszi az bunkó.
Elég nagy baj, ha már ez is problémát jelent.
10/17 anonim válasza:
de, alig vartam hogy lelepjek a falubol. utaltam hogy mindenkinek koszongetni kellett, 90%t nem is ismertem, de ha egyszer nem koszontem, masnap hallottam vissza anyamtol hogy jaj xy-nak nem koszontel.
a koszongetest se szeretem, a nevnapokat mar figyelembe se veszem. szulinap alkalmabol is csak azt koszontom aki eleg kozel van hozzam.
#9 nyilvan ha belepsz valahoa ahol emberek vannak, akkor koszonsz. engem az irrital amikor elvarjak hogy minden jottmentnek koszonjek az utcan, szerintem a kerdezo is erre gondol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!