Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kezdek megőrülni ennyi munka...

Kezdek megőrülni ennyi munka mellett?

Figyelt kérdés

Nappali mérnökinfó szakra járok, mellette heti 30-40 órában dolgozom éjszaka ( ami nekem 20:00 - 8:00 át jelenti, ebben az időszakban szoktam dolgozni ), hogy finanszírozni tudjam az albérletemet, kiadásaimat.

Szülői támogatással nem rendelkezem.

Lassan már 1.5 éve dolgozom így, előtte csak hétvégén dolgoztam, de sajnos az nem volt elég egy idő után mert elfogyott az összes spórolt pénzem. (Előzőleg külföldön dolgoztam , hogy megalapozzam az egyetem kezdését)

Mostanában azt érzem hogy az agyam szó szerint sorvadni kezdett. Képtelen vagyok leülni tanulni pedig nyakamon az összes vizsga, ma kezdődött a vizsgaidőszak.

Egyszerűen leülök és nem tudok koncentrálni, pár perc után izzadok, elfáradok, pihennék, ott hagynám az egészet és ott is hagyom. Sokszor csak bámulok magam elé és semmi nem jár a fejembe. Néha nem létező zajokat hallok már, magamba beszélgetek.

2022. máj. 16. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Nézd, én tisztelem ezt, amit csinálsz, de mi a kérdés? Miben tudunk segíteni?
2022. máj. 16. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Valószínűleg túlterhelt vagy, túlvállaltad magad. Lehet, hogy érdemes lenne valamilyen relaxációs technikát kipróbálni.
2022. máj. 16. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos ez velejar, ha nehez szakma mellett meg dolgozol…
2022. máj. 16. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Alberlet helyett szobat keresd, es 20 oraban dolgozz
2022. máj. 16. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Egy szoba is rohadt sok pénzbe kerül, nem lesz tőle sokkal jobb helyzetben.

Én a helyedben lehet, hogy inkább diákhitelt vennék fel.

2022. máj. 16. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!