Miért nincs a barátom mellett önbizalmam?
A kapcsolat elején sokat dicsért, és igyekezett a kedvemben járni. De már ennek az ellenkezője. Sok olyan dolgot csinál, amiket kifogásolok benne.
Előfordult hogy a telefonomat kikapta a kezemből, és nézegette rajta az exeit, akik letiltották. Utána előttem le is r....bancozta őket. De más nők képeit is folyamatosan megnézi mellettem. Mikor ilyenkor rákérdeztem, hogy őt ezek a nők érdeklik-e azt mondta csak én számítok neki. Sokszor mondja azt is hogy szeret.
Azt mondja gusztustalan dolgokat eszem pl. mikor salátát eszem. Azt mondja ha együtt élnénk nem hagyhatnék maradékot a tányéron. Vagy rögtön üssek neki össze egy finom kaját, hogy megtudja állapítani, hogy arra képes vagyok-e, és megnézi, hogy az ő ízlése szerint csináltam-e meg, vagy hogy számára finom lesz-e. Ha nem megyek egyből, akkor azt mondja milyen lusta vagyok. Mondom neki, majd utána mosogathatok, azt mondja ,erre nem vagyok képes, mert ehhez is lusta vagyok. Volt már olyan főztem neki, de más kajára azt mondta neki, neki az jobban ízlik, mint az enyém.
Egyszer már azt is mondta hogy ne viseljek mellette napszemüveget, mert ő azt nem szereti, ha még egyszer felteszem kihajítja az ablakon. Dolgok amiket szeretek pl. film, zene, mindig leszólja.
Mikor felvetődött bennem, hogy szakítok vele, akkor mondta, hogy úgy csak olyanoknak kellenék, akik szexet akarnak, vagy senkinek, mert egyedül fogok maradni. Nála rendesebb férfit úgy sem találok. Igazából félek, hogy egyedül maradok, és nem fogok kelleni senkinek.
Ha valamivel szembesíteni akarom sokszor azt mondja, hogy csak kitaláltam, vagy csak beképzeltem, mert az a dolog meg sem történt.
Van úgy csúnyán beszél velem: "ne velem törődj, nézd a k....va telefont."
Én csak az utolsó mondatot olvastam... De már az is pont elég volt. Na, pont azért...
29/F
Volt már...
Agybeteggel mit kellene csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!