Ezek a nevek közül melyik tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek melyik a kedvenc neve ezek közül. Ha most nem nézzük, hogy a Hanna tucat vagy a Flóra ritka épp pl..hanem csak úgy általánosságban melyik név jön be.
Petra, Hanna, Flóra, Eszter.
2022. máj. 15. 00:56
1/14 anonim válasza:
Nehéz objektíven néznem, mert mindegyik névből ismerek jópár embert. :D
De talán a Flóra a legszebb.
2/14 anonim válasza:
Hanna > Flóra > Eszter > Petra
Nekem ilyen a sorrend. Nem szeretem az ilyen "darabos" női neveket. Legyen lágy, vagy legalább becézhető.
5/14 anonim válasza:
Flóra, különlegesnek hat és nagyon szép hangzású.
A többi is alapvetően szép és jó, sőt nálam az összes felsorolt veri a most divatos Lilit, Zoét, Jázmint.
Hangzásra amúgy Petra nekem is darabosabb, de szerintem ettől még szép, karakteresebb név.
8/14 anonim válasza:
Ezek közül nekem a Petra tetszik a legjobban
9/14 anonim válasza:
A Flóra régóta nagy favoritom, a nagylányomnak ezt is adtam. Gyerekkoromban az Eszter tetszett még nagyon, de az elmúlt. :) A másik kettő nem tetszik.
10/14 anonim válasza:
A Flóra és a Petra egyformán tetszik. A másik kettő szerintem nem szép, de teljesen viselhető nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!