Ezek közül a nevek közül melyik tetszik nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 23:23
A kérdező szavazást indított:
Hanna
Luca
Zsófia
Boglárka
Dóra
Lili
Laura
Fanni
Csenge
Sára
79 szavazat
2/10 anonim válasza:
Fannit és Csengét nem adnék a gyerekemnek, mert nem tetszenek.
A Boglárkát sem, mert utóbbi nagyon jó egy kisgyereknek, de idősebb ember esetében már röhejes.
A többi az jó, de attól is függ, hogy mi a vezetékneve.
3/10 anonim válasza:
Mind vállalható, népszerűnek mondható nevek. Egyikkel sincs nagy bajom, ha gyereknek kellene adni a Lucát vagy a Laurát választanám, kedvelem az L betűs lányneveket, nálunk vezetéknévhez is megy úgyhogy ezért:)
4/10 1112 válasza:
Laura és Csenge nagyjából ugyanannyira tetszik; Laura talán egy hajszállal jobban. A Csenge talán lehet,hogy nekem egy picit kislányos, de nem vészesen, tehát még ezt a nevet is nagyon szívesen viselném, felnőttként is, de talán a Laura egy leheletnyivel jobban tetszik, de kábé egyformán tetszik ez a név a Csenge névvel. :)
6/10 anonim válasza:
Laura,Lili,Sára és a Dóra tetszik.
7/10 anonim válasza:
Zsófia az egyik legszebb hangzású női név szerintem, olyan méltóságteljes. Tetszik még a Luca és a Laura is. A többi nem igazán.
9/10 1112 válasza:
Florentina .-ez egy ilyen kombináció, most kombináltam ki, a felsoroltakból igyekeztem minél többet belevonni;nem tudom, létezik-e már ilyen, de szerintem nem lenne rossz név.
10/10 anonim válasza:
Dóra tetszik a legjobban lehet azért ,mert én is Dóri vagyok :)
Ezen kívül a Hanna,Zsófia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!