Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek arcán lehet látni...

Az emberek arcán lehet látni mennyire értelmes vagy mennyire buta?

Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Igazából szerintem csak így ránézésből nehezen lehet ezt megállapítani egy emberről. De ha már szóbaelegyedsz vele , pár mondat után már talán tudsz következtetéseket levonni az adott illetőről.
2022. máj. 14. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Nekem egy barátnőm azt hitte az arcomat nézve, hogy beképzelt liba vagyok aki többre tartja magát másoknál, közben 0 önbecsülésem van és mindig másokat teszek magam elé. Mondta, hogy kellemesen csalódott bennem.
2022. máj. 14. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sok esetben azért el lehet találni, persze van tévedési lehetőség.
2022. máj. 14. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Néha igen és sajnos. Roppant mód visszataszító tud lenni, amikor ennyire üvölt az egész.
2022. máj. 14. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Én még kamasz korom körül, mikor az ember néha még rácsodálkozik a világra, döbbenten néztem a tv-ben amikor híradó vagy doku. vagy riport volt, hogy néha lehetett látni olyan alanyokat, akik nagyon helyes fiatal férfiak voltak és ahogy kinyitották a szájukat, valami artikulátlan hangon bugyogott elő a tájszólás és fél értelmes mondatot nem voltak képesek elmondani, áradt az ősi sötétség.
2022. máj. 14. 23:34
 6/8 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
81%

Abszolút nem lehet látni. Van egy kollégám, olyan alpári csöves feje van, hogy az borzasztó, viszont a mindennapi politikától kezdve a messzemenő teológiáig - mindenről el tudsz vele beszélgetni úgy, hogy sose mond hülyeséget. Ott a másik a kollégám, aki az arca alapján értelmesnek tűnik, de akkora buta alkoholista bánat, hogy azon felül, hogy "ukrajna rósz, oroszok jók", kb. nem jutsz vele tovább.

Sose ítélj könyvet borító alapján.

2022. máj. 14. 23:45
 7/8 anonim ***** válasza:
97%
Szubjektíven meg lehet ítélni, de nem mindig jön be.
2022. máj. 15. 05:57
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem azt, hogy valaki biztos intelligens, nem.

Viszont azt, hogy valaki tuti, hogy nem egy einstein, azt simán. De a legtöbb esetben persze egyáltalán nem lehet megállapítani, hogy okos e vagy buta az illető. De vannak olyan szélsőséges esetek, amikor üvölt a fejéről, hogy na ő bizony rettenet ostoba.

2022. máj. 15. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!