Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Debreceniek! Mentek a Mihály...

Debreceniek! Mentek a Mihály napi vásárba?

Figyelt kérdés

2022. máj. 14. 13:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Szoktam menni, de most egyáltalán nincs hozzá hangulatom. Nagy a tömeg, sok a hülye és évről évre egyre rosszabb a kínálat.
2022. máj. 14. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Én még nem voltam soha. De lenne kedvem elmenni. A vonatállomástól messze van?
2022. máj. 14. 13:41
 3/5 A kérdező kommentje:
A Böszörményi úton van
2022. máj. 14. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
#2 Gyalog szerintem elég messze van, de 2-es villamossal könnyen megközelìthető. Szállj le a Nádor utcánál és szerintem onnan már látni fogod a tömeget vagy pedig menj el a Doberdó utcáig és akkor úgymond a végétől tudsz visszasétalni az elejéig. Mindkét megállótól néhány perc séta.
2022. máj. 14. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem látom mi benne a jó. Akkora tömeg van, hogy lépni nem lehet. Mindent többszörös áron lehet ott megvenni mint mondjuk egy hagyományos üzletben, vagy akár egy webshopban. A legtöbb árus silány, értéktelen kínai kacatot árul, persze azokat is többszörös áron. Kürtős kalács, fagyi, édesség bármilyen kaja iszonyat drágán van mérve. Totál néphülyítés az egész. Ha bevezetnék, hogy csak minőségi kézműves termékeket lehetne árusítani akkor talán valamennyire színvonalas lehetne, de ez így nagyon tré.
2022. máj. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!