Van értelme lefeküdni aludni 5 órára?
Figyelt kérdés
Ha hajnali 1-ig kéne tanulni és 6-kor kelnék, jobb lefeküdni, mint virrasztani?2022. máj. 12. 21:26
11/20 anonim válasza:
Mi ha 5 órát tudunk aludni az már jónak számít
12/20 anonim válasza:
9, egyetemista koromban volt, hogy a leckével, beadandókkal és a tanulással hajnali 1-2 körül végeztem. Senki sem szorított pisztolyt a fejemhez, de azért dönthettem, hogy vagy megcsinálom és nem bukok meg vagy alszok. :D
13/20 anonim válasza:
Mindenképp megéri. Ebben a pár órában már úgysem tudsz mit benyalni, előbb kellett volna tanulni.
14/20 anonim válasza:
Én sokszor 3-4 órát alszok csak, 5 óra már egész jó :D
15/20 anonim válasza:
Aludni kell, a szervezetnek regenerálódnia kell.
16/20 anonim válasza:
Hiaba lesz szar kikelni az agybol, nem fog elkapni a hanyinger, csengeni a fuled meg hasonlok az alacsony vernyomastol, ami virrasztas utan jon.
17/20 Dzsoki válasza:
Bizony,hogy van értelme! Virrasztás után,biztosan rosszabbul fogsz teljesíteni!
18/20 anonim válasza:
1-2 óra alvás is csodákat tud tenni tanulás közben. 5-öt mindenképp megéri aludni.
19/20 anonim válasza:
Amúgy az alvás tényleg segít rendbetenni a tanultakat, általában amit este tanultam arra ébredésnél sokkal jobban emlékeztem.
20/20 Dzsoki válasza:
Kérdező! Mi volt és hogyan viselted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!