Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan munkahelyetek,...

Volt már olyan munkahelyetek, ahol órákig nem tudtatok elmenni wc-re/ebédelni?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy bírtátok? Hosszú távon ez kiborító tud lenni?
2022. máj. 11. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Volt, szállodában dolgoztam. A kajás dolgot nehezen, már szédültem meg minden. A wc-s dolgot jobban, az csak egyszer volt gáz, amikor nem jött a váltás, és maradnom kellett extra hat órára, és senki sem volt, aki helyettesítsen. (Recepció) ott felhívtam a duty managert, hogy bocs, de nekem muszáj kimenni, és kimentem
2022. máj. 11. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Gls futár vagyok, nekünk tele a furgon hugyos pet palackokkal sajnos.
2022. máj. 11. 15:43
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Ez embertelen.
2022. máj. 11. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a 12.órában szinte megállás nem volt. Egy gyors kaja szűnet ami kb. 10.perc volt, ennyi. Egy idősek otthonában voltam nővér. Fél évig bírtam.
2022. máj. 11. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Mikor gls-nél melóztam tényleg üvegbe nyomtuk, nincs budi mikor rohansz lépcsőházról lépcsőházra
2022. máj. 11. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:

5 és ha nagy wc?

Amúgy az üvegbe hol pisiltetek fizikailag, a kocsiban ülve?

Amúgy nekem ügyfélszolgálati munkánál volt olyan, hogy bár hivatalosan ki lehetett volna menni Wc-re, a vonal lefedettsége miatt néha sokáig nem lehetett. Előre se lehetett udni, hogy 5 perc, fél óra vagy még több.

Ebéd detto.

2022. máj. 11. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Ez úgy megy h a raktérbe mész hátra mintha keresnél egy csomagot és úgy intézed el.Ha nagy wc akkor megszívtad habár nekem nem volt szerencsére soha.De volt egyszer húgyúti fertőzést kaptam gondolom a piszkos kéz miatt.soha többet ilyen melót.
2022. máj. 11. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Gyorsnyomdában dolgoztam 4 évig. Amúgy jo volt, csak az utolsó egy évben kicserélődött a csapat, csak én maradtam, az új kollégák meg egytől egyik olyanok voltak, hogy egyáltalán nem értettek ehhez a munkához, közük sem volt hozzá soha. Úgyhogy az én nyakamba szakadt minden, amellett, hogy be kellett tanítanom őket és állandó felügyeletre, segítségre szorultak, én szolgáltam ki minden ügyfelet, én vettem fel és intéztem a megrendeléseket, e-mailekre, telefonra csak én reagáltam, de közben haladni is kellett, szerkeszteni, nyomtatni folyamatosan. A többiek nagyjából csak dísznek voltak, telefonozgattak, elmentek boltba, állandóan elmentem wc-re meg enni, de amúgy ők is folyton cserélődtek.

Én meg elég sokszor úgy jártam, hogy nem volt időm/lehetőségem elmenni enni vagy wc-re. Egy idő után rászoktam arra, hogy csak egy szenyát viszek magammal enni, odakészítem magam mellé, bár ezt nem lehetett volna, aztán ha szerencsém volt, néha sikerült egy-két falatot ennem belőle, ha éppen nem volt ügyfél vagy rövid határidős meló. Persze kaptam is érte lecseszést, meg miért nem úgy osztom be az időmet, hogy legyen időm kajálni.

2022. júl. 2. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!