Az rossz ha valaki minden vasárnap kirándulni megy?
Figyelt kérdés
Egyedül, amúgy huszonéves, szüleivel él még, hétköznap dolgozik. Van ezzel bármi baj?2022. máj. 10. 12:39
11/17 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést... mégis miért lenne rossz?
Ha már itt tartunk, az mivel jobb mikor valaki minden szombat este berúg és végighányja a várost?
12/17 anonim válasza:
Ha emellett anyádnak semmi szabadideje akkor igazságtalan. Ha ő is pihenhet mialatt te kirándulsz, mégis normál körülmények között éltek, akkor ez nagyon remek. Durván jól szervezitek az életeteket.
13/17 anonim válasza:
Utolsó, pl az én anyám mártír, kitalál mindenféle extra dolgot, hogy elmondhassa, hogy ő mennyit dolgozik, nálunk minden hobbi, bármi tevékenység, amit azért csinálsz, mert jólesik, bűnnek számított. Csak melózni lehet.
15/17 anonim válasza:
Ez a rosszaság jele. De lehet ez már gonoszság???? :O
17/17 anonim válasza:
Akik csodálkoznak, hogy miért rossz, azok örüljenek, hogy nem olyan családban élnek, éltek, ahol minden hobbi bűn, és a szabadidődben csak házimunkát, pluszmunkát, stb végezhetsz.
Én így nőttem fel, engem azért szidtak, mert olvastam, rejtvényt fejtettem, és úszni jártam.
Amint látjátok, szörnyű kamasz voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!