Más is szokta úgy érezni időnként huszonévesen, hogy másokhoz képest "le van maradva", béna, nyomi az élet minden területén?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szabad másokhoz hasonlítani mahunkat, de a környezetemben úgy érzem mindenki halad előre, munka, család stb. és én ezt magamon viszont nem érzem, csak a szégyent minden miatt.2022. máj. 10. 08:11
21/25 anonim válasza:
Kétszer meg is próbáltam a nyelvvizsgátrr. Majd később újra...
22/25 anonim válasza:
Nem a nyelvvizsgát kell próbálgatni, hanem nyelvet kell tanulni. Nem ugyanaz.
23/25 anonim válasza:
Szerintem ha nyelvvizsgára készülök akkor is nyelvet tanulok, de javíts ki ha tévedek.
24/25 anonim válasza:
Tévedsz. A nyelvtanulás tele van sikerélményekkel, a vizsgára készülés meg stresszel, tehát a vizsgára készülés fokozza azt az érzést, hogy le vagy maradva, béna vagy meg nyomi, a nyelvtanulás viszont éppen ellene dolgozik.
25/25 anonim válasza:
Okoskodj még itt a végtelenségig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!