Ebben az országban minden nő undorodik az olyan férfiaktól, akik 30 éves koruk felett a szüleikkel élnek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 23:28
1/26 anonim válasza:
Nem, de az önsajnáltató, picsogó, tugyimutyi pasik sem 30 alatt, sem felette nem kellene a nőknek.
4/26 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy ha azért van otthon, mert anya főz, mos, takarít rá. Közben eldönt helyette mindent és 15 évesként élhet 30 évesen. Ha van külön konyhája, mindent önállóan csinál , csak nem akar feleslegesen albérletbe menni , az érthetőbb.
5/26 anonim válasza:
Sztem a fityisz által tönkretett ingatlanpiaci helyzet miatt tolerálható ez
6/26 NTBS válasza:
Nem, de ha mindent a szülők csinálnak az már problémás.
8/26 anonim válasza:
barátnőm fickója (lassan férje) mindennap rohan haza, mert még mindig az anyjáékkal vacsorázik. most 38 éves.
szerintem nem ezen múlik.
9/26 anonim válasza:
Eszem ágában sincs anyósommal “egy ágyban feküdni”.
Az ilyenmpasasok még szex közben is anyucinak akarnak megfelelni. Állandó kontroll alatt vannak, szaladnak anyucihoz. Hát egy frászt.
10/26 anonim válasza:
A probléma akkor van ha nem is célja hogy elköktözzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!