Pszichológia szakon egyetemen van alkalmassági?

Nincs alkalmassági vizsga. Nem figyelnek ilyesmit, egyedül a pluszpontok miatt szükséges benyújtanod papírt arról, hogy neked ilyened van.
Lehet hogy egy pici hátránnyal indulsz majd, de nem behozhatatlan. Meg kell tanulni, ami hiányzik.
Én a második évemet húzom pszichológia szakon, antiszociális diagnózisom van. Észre kell venni a hiányosságokat.

Egy egyetemi társam pszichológiát tanult. Nem volt alkalmassági. De mondta, hogy teljesen más volt a csoporttársai személyisége, nagyon arrogánsak és célratörőek voltak, nem szerették a lelkizést, a dumálást, míg ő nem ilyen volt.
Én csak pszichológiás tárgyakat vettem fel, ott is csak a kutya nyáladzásáról beszélgettünk (pavlov), meg a szelektív figyelemről meg egy csoportterápiához hasonló óra volt, ahol pszichológiai játékok voltak, de nem volt tétje, nem alkalmassági volt. Nem tudom mi volt a tárgy neve, de rendszerint pár gyerek bőgött alatta, mert felidézte, hogy mennyire fáj valami amit odáig amúgy leszrt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!