Más is azt érzi régen minden jobb volt?
Igen. Régen sokkal jobb volt.
Legszívesebben a 2007-es évet élném újra.
De még 2016-ban is sokkal jobb életem volt.
Hát a 2020as évtized eddig ritka gyászos, kezdődött a hatalmas erdőtüzekkel a klímaváltozás miatt, folytatódott a 2 év coviddal ami főleg az elején azért elég para volt, amikor még ellenszere se volt. Most meg az atomháború árnyékában élni nem túl felemelő életérzés. Mondhatni extrém sz*r időket élünk, az elmúlt évtizedekhez képest mindenképp. Innen nem nehéz visszavágyni a múltba, gyanítom a többség így van ezzel.
Személy szerint nekem is szimpatikusabb volt a 2000-es évek életérzése, ha tehetném akkor szinte biztos hogy visszamennék.
Most már én is ezt mondom és nem kell nagyon vissza menni.
Ahogy előttem írták, én 2016-ban kezdtem el dolgozni, és úgy haladtam szépen előre, javult az életem, a körülményeim, a fizetésem. Szerintem ország szinten sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb volt mindenki.
Aztán jöttek erdőtüzek világszinten, majd a Covid és az azt átjáró politika, majd most háborúk. Azt látom, érzem, hogy megint jön a hanyatlás és nagy szarban, stagnálásban leszünk.
Régen örültem volna, hogy van melóm, lakásom, most ezeket inkább érzem nyűgnek. A pénzem semmit nem ér, a lakásom a pénzt viszi.
Összes ismerősöm, meg mindenki sokkal borúlátóbb, lehangoltabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!