Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy kezeljek valakit aki...

Hogy kezeljek valakit aki állandóan szexelne velem de ő a tanum?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, értelemszerűen egy férfi barátról van szó. Korábban nem volt ilyen, majd nekikezdett cseszegetni, hogy szeretkezzünk. Nagyon unom már, viszont az a bibi, hogy ő lenne az egyetlen tanum (ütőkártyám) egy belekeveredett szituban ami nem mostanában fog lezajlani
2022. máj. 2. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Azt hittem esküvői tanú...

Akkor szexelj vele és nem csak mellett fog tanúskodni a cicaharcban, de még azt is hazudja majd a másikról, amit kérsz tőle

2022. máj. 2. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Mégis mibe keveredtél bele? Ha eleve le sem zajlott, akkor nem kellene részt venni benne, és akkor minden problémád megoldva, őt elküldheted a francba.
2022. máj. 2. 11:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatban élek, jó hogy nem fekszem le vele.
2022. máj. 2. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor építsd le. Hangfelvétel legyen róla, hogy egyértelmű legyen, ha ellened tanúskodik, miért teszi.
2022. máj. 2. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondj nemet, s figyelmeztsd, h a hamis tanuzasert guggolas jar...

Ahogy az elottem levo irja, legyen hangfelvetel.

2022. máj. 2. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A tanud köteles vallomást tenni onnantól, hogy behívja a bíróság akkor is, ha bele sem egyezett abba, hogy tanúskodjon neked. Megkapja a behívót, onnantól törvény kötelezi a tanuzásra. Hamis tanuzást szintén a törvény bünteti.

Magyarul nem kell megtenned neki semmit, akkor is fog tanuskodni, mivel ez nem kívánságműsor.

2022. máj. 2. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!