Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veled is szokott olyan lenni,...

Veled is szokott olyan lenni, hogy úgy érzed "megőrülsz"?

Figyelt kérdés

Mármint hogy kimondasz olyat, amit nem akarsz, és tudod, hogy nem kéne, de mintha kikapcsolna a kontrollfunkció és kimondod. Most vettem észre magamon, hogy olyan, mintha nem lennék ura a testemnek néha, leginkább fáradtan. Kicsit olyan volt, mintha részeg lennék, és gonoszkodtam is, túl őszinte voltam és tudtam , hogy nem helyénvaló kimondani valamit, vagy a viselkedés, és mégis.

Nagyon megleptem magam, már jócskán felnőtt vagyok, és most vettem ezt a viselkedést először észre ilyen tudatosan, eddig csak annyit tudtam, hogy néha mondok mindenfélét, vagy csinálok hülyeséget ami nem tudom, hogy történt, de most oda tudtam figyelni az állapotra és kicsit őrültnek, kontrollálatlannak és nem odavalónak éreztem magam.

Nem szoktam analizálgatni magam, de most annyira nem voltam önmagam, nem voltam tudatos. És máskor is volt már ilyen, csak utána arra gondoltam, hogy én voltam csak hülyeséget csináltam/mondtam..valószínűleg köze van hozzá, hogy 5kor keltem és alig alszom mostanában, de nagyon furcsa érzés volt, semmi kontrollom nem volt, mégis mintha tehetetlenül belülről néztem volna, hogy mit mondok/teszek, tudtam, hogy nem kellene, és mégis.

Mi ez? Másnál is van?

Azért merült fel bennem, mert gyerekem autista, adhds(vagy valami más, még nem tudják pontosan), és talán én is. Eddig pedig nem sok hasonlóságot vettem észre, de most olyan furcsa volt az egész, valami nem oké, és tudom, hogy nem először fordul elő, hetente többször ez van, csak eddig betudtam hülyeségnek.

Nem tudom. Utána belenéztem a tükörbe és tiszta megszállott fejem volt, kikeredett szem, nem voltam önmagam, mint valami mániás.. sok emberrel kellett beszélnem, megfelelnem, új helyzetben, ez volt a közeg.

Kicsit megijedtem magamtól(és begyűjtöttem pár rossz véleményt is)

2022. ápr. 30. 05:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Tul sok energia. Sportolni levezetni es nem lesz ilyen
2022. ápr. 30. 06:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Túl sok? 5kor keltem, ez pedig 7-8kor volt. Nem szoktam sokat fent lenni, pláne nem ennyire, de igen, úgy éreztem felpörögtem, beszélnem kell, valamilyen mániás, megszállott érzés volt..
2022. ápr. 30. 06:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, de valahogy mindig lesz...
2022. ápr. 30. 06:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Kimenni furni vagy 100 fekvo felules negyutemu
2022. ápr. 30. 06:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Futni
2022. ápr. 30. 06:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Egész nap rohadt hosszú napom volt, nem szoktam talpon lenni 12+órákat, ki voltam merülve szellemileg, fizikálisan, keveset ettem és sokat mozogtam, ráadásul ez mozgásos program volt az utolsó, ahol tetőzött az egész! Nem volt "túl sok" energiám. Jártam kötélpályán, sétálni, gyerekprogramokon és fociztam a gyerekekkel a végén, és szellemileg is teljesen leszív egy ilyen.

Aztán csak jött ez a felfokozott, kontrollálhatatlan állapot a semmiből.

2022. ápr. 30. 06:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Megvan a valasz: tessek pihenni. Ki vagy merulve. Ha en faradt vagyok verfarkassa valtozom. Reszkessen aki a kornyezetemben van. De mindenkit szoktam figyelmeztetni erre a dologra. Aztan magukra vessenek.
2022. ápr. 30. 06:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó, de te ingerült vagy ilyenkor ezek szerint! Én viszont úgy éreztem, hogy a kontrollt vesztem el, nem akartam kimondani dolgokat, de mintha nem tudtam volna meggátolni mikor miben veszek részt, mintha "magamtól működtem volna helytelenül". Nem voltam ingerült, bántó voltam, furcsa lett a mozgásom, a beszédem, kikerekedett a szemem, felálltam, mikor nem akartam, csak beszéltem, mikor nem akartam.. mintha nem én lettem volna.
2022. ápr. 30. 07:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Pihenned kell. Sokfele tunet lehet. Doki ha nem valtozik
2022. ápr. 30. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!